Kiplesund i Kenya

Livet i Kenya :-)

Høstferie i palmesus! oktober 31, 2006

Filed under: Uncategorized — Julie,Jonas,Joachim,Margrete og Ole Johan Kiplesund @ 8:38 pm

tiwi-beach-fisheye1.jpg  tiwi-beach.jpg coco.jpg sunrise.jpg footprints.jpg diani-beach-2.jpg

Hei igjen alle sammen som følger oss.

Ja nå kommer det en liten sit.rapp fra oss her under Afrikas sol. Når jeg tenker på Norge akkurat nå så tenker jeg på sure høststormer, sleipe veier og tid for stillongs. Det er sikkert en sjarm det også. MEN JEG TAKKER MEG TIL SHORTS OG 25-30 GRADER. 🙂

I høstferien så var vi på en kort ferie til Mombasa. (Østkysten) Vi hadde det helt utrolig flott. Kritthvite strender, snorkling, slanger, fantastiske soloppganger og solsvidde Kiplesundkropper. :-). 

 diani-beach1.jpg jj-og-andreas.jpg soloppgang-indiske-hav.jpg fisker-1.jpg snorkling.jpg

Mombasa er østafrikas største havneby, og det bar trafikken tydelig preg av. En slik (mangel på) trafikkultur skal en lete lenge etter. Det var en skikkelig prøvelse å kjøre i den byen. Men da vi tok fergenferry.jpg ut av byen og kjørte sørover til sørkysten da poppet det ene flotte hotellet etter det andre opp. En slik luksus har jeg aldri opplevd før. Så kontrastene var enorme til Mombasa by. Da vi ankom hotellet «vårt» så fikk vi hakaslepp hvor fint det var. Flotte rom og en knallfin utsikt fra rommene våre. Et stort basseng som snirklet seg opp igjennom terrenget med en jevn temperatur på rundt 30 grader. pool.jpg by-night.jpg

 Stranda var flott med konstante dønninger som slo mot revet. Kokospalmene gav en behagelig skygge når solen stod på som værst. julie-under-palme.jpg julie-under-palme1.jpg Kort sagt så hadde vi det helt knall. Som dere ser av bildene så kan vi ikke klage. (Klikk på bildene så ser dere bildene større).

Vi er så takknemlige over at vi får være med i dette arbeidet her i Kenya og dermed også har muligheten å få oppleve alt det som vi opplever.

Nyt bildene og skriv gjerne noen ord til oss. Vi blir så glade når vi får noen ord i bloggen vårres.

Klemmer fra alle oss 5

jonas-og-pyton.jpg joachim-beduin.jpg froskemann.jpg joachim.jpg royland.jpg ole1.jpg

Reklamer
 

7 Responses to “Høstferie i palmesus!”

 1. Rune Says:

  Livet ser ut til at det er mulig å bære under slike omstendigheter.

  Her er det iss, snø og sur vind. Skal vi bytte?

 2. Sissel Håve Smørvik Says:

  Hei! En liten hilsen fra kirken i Stjørdal kan jo også være på sin plass! Sitter på kirkekontoret og ser ut på høststormen! Og er litt misunnelig på sol og Afika og varme. Men vi har jo hver våre tjenester på hver vår plass, og jeg har ingen grunn til å klage. Nå planlegger vi både barnegudstjeneste og ungdomsgudstjeneste til helga, så det er nok å gjøre og nok av barn og unge som trenger oss her også. Lykke til videre, og Guds velsignelse over arbeidet. Hilsen Sissel

 3. Berit Says:

  God aften!

  Nydelige bilder! Det er artig å se hvordan dere har det, samtidig kan vi i nord drømme oss litt bort fra stillongs og høststormer.
  I morra drar Amanda og jeg til Bærum på helgabesøk til Anne Lene & co, ei studievenninne fra Bergenstida. Får nok ei trivelig helg regner jeg med, det bruker å være mye latter og trivsel når vi møtes.
  Farmor kom på besøk idag, blir ei stund så heldigvis får vi mange dager sammen med henne også. Regner med at litt julebakst blir sikra mens hun er her, hun lager nemlig verdens beste colakaker!!
  Klæm fra Berit

 4. Liv Jorunn Says:

  Guri, så trivelig! Jeg fant bloggen deres jeg.
  Takk for sist! Det var så kjekt å bli litt kjent med dere på kurs i sommer. Dessverre har det ikke blitt noe burka-bilde enda, for det er jo ingen som bruker det her i Indonesia, men kan hende jeg kan finne på noe annet lurt en annen gang.
  Håper dere har det bra der dere er, noe dere ser ut til å ha. I Indonesia er det fint og flott – veldig varmt! 25-30 grader er nesten kaldt det for de innfødte her. Men, et flott folk, og trivelige omgivelser gjør at varmen godtas.
  Jeg kommer nok tilbake til denne sida ja:)
  Hilsen Liv Jorunn

 5. Helge & Gunn Says:

  Jaja. Har da plussgrader vi å sjø. 5 te og med. Litt vind da, men, så det bli vel sikkert minusgrader effektivt allikevel. Endelig helg her i trønderriket – en del av verden det egentlig ikke er meningen at det skal bo folk på denne tiden av året. Så hvorfor er vi her da??? Hmmm. Bra at noen – dvs The Kiples – har skjønt det. Dere må ikke se helt bort fra at det plutselig kommer noen på besøk. Og da bør det ikke regne altså. Logg inn mailadressen jeg la med på MSN, så kan vi snakkes der dersom dere har tid til det på kveldene. Vi snakkes. Gunn & Helge

 6. ann malen Says:

  hei å hå!
  D e skikkelig deprimerende å sitte her å lese og kikke på sidene dokkers-fysjom,fysjom!!!!!!!
  Nei da-bare tulla!! :-)))

  D ser jo ut te at dokker har d «ganske» bra-hehe..
  Har prøvd å sende flere mailer t dæ-Ole,men tror du at en får noe tbakemelding-nei da:-((
  Her går alt bra-nå e d like før storinnrykk-så vi forbereder oss skikkelig!
  E på jobb nå,så jeg kan itj sitt her å tolle,d bli itj nå pænga tå d…
  Ha d riktig bra alle sammen,og savner dere fortsatt!!
  Stor klem fra AnnMalen

 7. Åshild og Lars Says:

  Hei alle sammen!
  Hyggelig å lese at dere trives.
  Her er det idag nydelig høstvær med sol fra klar himmel.
  Vi trives godt i forsamlingen og ungdomsarbeidet i Big Maks er inspirerende. Vi har spilt på to formiddagsmøter med gjengen fra musikkverkstedet og skal også spille på juletrefesten.
  PS! Dere må hilse masse til Rune Galteland m/familie.

  vennlig hilsen

  Åshild og Lars


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s