Kiplesund i Kenya

Livet i Kenya :-)

Rosenborg Ruuuler!! november 30, 2006

Filed under: Uncategorized — Julie,Jonas,Joachim,Margrete og Ole Johan Kiplesund @ 10:05 pm

 rosenborg.gif

Hei igjen verden!

Ja nå har vi jammen meg hatt storbesøk her på skolen igjen. Først så var det Tommy fra Tufte IL og nå Onsdag 29/11 fikk vi besøk av noen fra Røde Kors og Rosenborg. Fantastisk artig. Det kom vel ikke som noen bombe at det var Rosenborg spillerne som ble de mest populære. Roar Strand, Michael Jamtfall, Sverre Brandhaug og Per Winsnes representerte Rosenborg. De er her i Kenya sammen med Røde Kors i forbindelse med et arbeid som de støtter i en av de mange slummene her i Nairobi. De støtter et barnehjem og et par skoler her. Dette finansieres gjennom Rosenborg-brødet. Så nå vet dere som leser dette, hvilket brød dere skal kjøpe. 2 kroner av hvert brød går direkte til dette arbeidet her i Nairobi. Så løp og kjøp Rosenborg-brødet og støtt en god sak. banner_samfunn.jpg

Midt i de hektiske dagene til de her, så tok de seg tid til å komme hit til Skolen for å hilse på oss. Gjett om det ble populært. Til og med bergenserne her på tomta måtte ha autografene deres. Så Rosenborg Ruuuler – også her i Kenya. Jeg tror og vet at de aller fleste her på NCS (Norwegian Community School) syntes at det var flott at Norges beste lag kom på besøk.

joachim.jpg Joachim sammen med gutta boys. fotballkamp.jpg Fotballkamp med RBK gutta som tilskuere. roar-strand.jpgmichael-jamtfall.jpg Roar Strand og Michael Jamtfall. sverre-og-ashild.jpg Sverre og Åshild diskuterte alle de talentene som er her på NCS. per.jpg Per Winsnes fortalte om det arbeidet som RBK driver her i Kenya. autografskriving.jpg Autografskriving ble det massevis av.

Reklamer
 

2 Responses to “Rosenborg Ruuuler!!”

 1. Hei igjen
  Savner dere veldig.
  Skulle gitt mye for en liten prat og en god latter sammen med dere alle.
  Vi følger dere på nettet. Kjempe fine sider til alle sammen.
  Dere har jo vokst og blir bare finere og finere( Julie-Jonas og Joakim) mor og far holder seg nok fine en stund til. hi hi;)
  Ser dere at vi har brukt noen av de fine bildene pappa Olemann har samlet til oss på hjemmesiden og blog? Vi takker for god hjelp !!
  Glad i dere og ber for dere
  Hilsen M&I

 2. Tobias Says:

  Kjære dere våre kjære.
  Var innom bloggen en tur, og den ser veldig bra ut. Skjønner ikke helt hvordan dere ordner slik, men bra ser det ut ihvertfall.

  Artig å lese om dere, og hva dere foretar dere. Vi må nok innrømme at misunnelsen napper litt i sjela, men du verden hvor vi unner dere dette.

  Skolissa, ikke hør på Margrethe hva hun mener om å legge ut LR foto, dette krydrer bloggen deres. Det ser helt fantastisak ut å kjøre doningen.

  Kos dere videre alle sammen. Godt å se at gråhåra får greit med jødning i Afrika også Olemann. Du skal vite at kjernekrafta her på Kjeller gjør underverker med mine.

  Take care, we love you all.

  Hilsen strålegjengen på Kjeller.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s