Kiplesund i Kenya

Livet i Kenya :-)

Advent og Juleforberedelser. desember 10, 2006

Filed under: Uncategorized — Julie,Jonas,Joachim,Margrete og Ole Johan Kiplesund @ 8:27 pm

Ja nå går tiden knallfort mot jul. I dag er det 2dre søndag i advent og det er kun en uke før elevene drar hjem. For oss som skal være igjen her på tomta så blir det faktisk litt godt. Da kan vi virkelig begynne å kjenne på om vi kan få den store julestemningen. Vi gleder oss noe helt enormt til å forberede jul i Kenya.

Vi har jo begynt her på skolen med juleverksted, felles julegrøt med mandler i, huskonsert og mekking på Land Rovern. 🙂 Vi legger ut noen bilder fra de ulike aktivitetene så får dere se litt av det som skjer rundt oss akkurat i disse dagene.

juleverksted-1.jpg juleverksted-2.jpg Klipping, liming og baking og søling. Koselig. På lørdag så var det en stor happening. Da hadde vi huskonsert. Nesten alt som kunne krype og gå her på tomta var med å bidro med sitt. Masse flott å se på og høre på. tomtekor.jpg Tomtekoret. stoveldansen.jpg Jonas og to av vennene sine fremførte sin egen versjon av «støvveldainsen» (må leses på trøndersk). engelen-leon.jpg Elin og Oddvar, våre gode venner, bidro med et tåredryppende innslag. De har nettop fått en fantastisk gutt. Så de fremførte en sang til sin lille Leon. «isn’t he lovely». Ellers så har noe av tiden gått med til litt håndarbeid og kosearbeid for oss gutta. Land Rovern får god pleie. Her sammen med Tor Gunnar, Rune og Olav så koste vi oss i solsteiken. gutta-boys.jpg mekking.jpg . Hva er vel jul uten grøt med mandel i. Vi hadde det så koselig da nesten 100 stk var samlet til julegrøt. julegrot.jpg margunn.jpg edward-og-julie.jpg.

Helt til slutt så har vi bare lyst til å vise dere huset vårt, ute og inne. Som noen av dere har spurt oss om hvordan det er å bo i jordhytter, til dere så må dere se ekstra nøye etter. VI HAR DET SÅ FLOTT. stua-vaar.jpg Stua vårres. huset.jpg hagen.jpg Så har vi noen husdyr også. julle.jpg Kaniner og …………husdyr.jpg.

Da får dere alle sammen ha en riktig god adventstid videre. Vi blogges snart igjen. Takk til dere som legger igjen en hilsen til oss. Vi blir så glade alle sammen. Så gjør det du også da…..? 🙂

Klemmer fra familien Kiplesund avd. Kenya

Reklamer
 

2 Responses to “Advent og Juleforberedelser.”

 1. ingun Says:

  Heisann. Fikk lyst til å sende en liten hilsen selv om jeg snakka med deg i dag. Nå har vi pynta jultreet og Gunnar og Helene synger julesanger. Det er litt julestemning selv om vi svetter oss gjennom dagen og kvelden. Iallefall 30 grader i dag +sol. Litt i varmeste laget for meg. Koselige bilder dere har lagt ut. Ungene mine misunner dere det norske miljøet. Hadde ikke hatt noe imot risengrynsgraut m norske venner! Vi får drøye den til besøket vårt kommer i jula. For et stilig hus !!! Langt unna stråhytte ja…Vi snakkes!

 2. Berit Says:

  Nettopp vært inne nå «ny-bloggen», den hadde virkelig fått ny design ja! (syns no at deinn ainnern va fin å æ da!)
  Kjempeartig å se hvordan dere bor, man lager seg jo litt bilder selv,etterhvert som dere forteller, men det blir jo selvfølgelig aldri som det er i virkeligheten. Koselig hus og flotte husdyr! (er ikke nesehorn og flodhester veldig tidkrevende???????????)
  Som jeg skrev til deg Margrete tidligere i kveld, er det regn og storm utenfor vinduene i Hoemshøgda i kveld, så det varmer litt og se bildene på bloggen deres. Og når jeg i tillegg leser fra deg Ingun, at det er 30 grader og sol der hvor du befinner deg, ja da kan man begynne å lure på hva man gjør i Trondheim…………..!! Men, vi trives vel egentlig godt på hver vår kant av verden alle 3, gjør vi ikke?
  Ha en fortreffelig aften!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s