Kiplesund i Kenya

Livet i Kenya :-)

God og velsignet Jul til alle der ute! desember 23, 2006

Filed under: Uncategorized — Julie,Jonas,Joachim,Margrete og Ole Johan Kiplesund @ 8:31 pm

lys-og-bibel.jpg Ja nå kjenner vi at julefreden kommer krypende. Vi har hatt en fantastisk flott lillejulaften med alt det som hører med. Til og med Grevinnen og Hovmester’n har vært innom husveggene våre her. Varm sjokolade og pynting av juletreet. Celin Dion runger over stereon med «So this is Christmas?» Huset er pyntet med røde talglys, lokal julekrybbe laget av bananblader og pakkene ligger under treet. juletre.jpg julestue.jpg julestue-1.jpg

 Joda julestemning har vi så absolutt, selv om julesnøen uteblir i år. Vi leser på VG-nett at snøen glimrer med sitt fravær i Norge også i år.

julesokker.jpg Barna er i hundre og lurer på om det blir noe i julesokken i år også. Slike tradisjoner tar vi ABSOLUTT vare på ogsåjulekrybbe.jpg her i Kenya. Julesokken er vel så full som den aldri før har vært. Tusen takk til dere som har sendt oss NORSK julegodterier. Julaften da blir det TV-dag med Mikkes Julefavoritter, Tre nøtter til Askepott og siste episode av The Julekalender, Jul i skomakergata og Jul i Blåfjell. Så da går dagen frem til Skandinavisk Julegudstjenesten som starter kl 16.00. Vi ser virkelig frem til å feire julaften her i Kenya. For om vi sitter her i Kenya eller i Norge eller hvor enn i verden så feirer vi jo bursdagen til Han som kom som et lite barn men likevel var, er og vil for alltid være verdens Frelser. 

Vi ønsker med dette alle våre lesere av bloggen vår en fantastisk God og Velsignet jul. Håper at dere husker på julas virkelige budskap. Jesus som verdens Frelser.

juledekorasjon.jpg Til dere som ikke fikk noen fysisk julegave fra oss i år. Ta denne bunten med Juleroser som et bevis på at vi er veldig glade i dere! Og en spesiell hilsen til dere våre kjære i Thailand. GOD JUL til dere alle 4.

Kjempestore juleklemmer fra Julie, Jonas, Joachim, Margrete og Olemann.

Tusen tusen takk til dere som har sendt oss julegaver, julekort, julebrev og mailer. Det varmer veldig at dere husker på oss. 

Og til dere som enda ikke har sendt oss en julehilsen 🙂 , fortvil ikke, det er ikke for seint. trykk på den blå skrifta under, der det står comments og skriv en hilsen. 🙂

Reklamer
 

9 Responses to “God og velsignet Jul til alle der ute!”

 1. Helge & Gunn Says:

  Har nettopp lest dagens blogg fra dere. Hyggelig lesing det. Ønsker dere alle en riktig fin jul. Fyr opp i peisen, varm opp gløggen, finn fram ullsokkene, og lat som om det er 7,3’C PLUSS ute – som her. Vi gikk nemlig på den tabben i kveld og fyrte opp FØR vi så på gradestokken. Nå er det like før vi sitter her i stua kun iført bokser’n. Forventer godt over tropenatttemperatur i stua i natt. Tulipanene Gunn kjøpte i dag er allerede i full utblomstring. Kos dere. Og igjen – God Jul.

  Gunn og Helge

 2. Tusen tusen takk for Julehilsen i gjesteboken vår.
  Det varmet veldig. Nå må vi få ønske dere også en riktig riktig god og velsignet Jul.
  Vi savner dere, men takker for alle gode minner dere har gitt oss på hver deres måte.
  Hilsen Marit og Irene

 3. Liv Jorunn Says:

  God jul fra Indonesia!!!

 4. Ivar Says:

  Kjære venner!

  Nå er dagen kommet og jeg ønsker å sende dere ei lita julehilsen, like før juleklokkene ringer inn…..
  Kjekt å følge med på bloggen deres. Jeg prøvde å sende en mail til dere, men fikk den i retur, så jeg får kopiere det meste hit…..
  «Så la oss gå med stille sinn, som hyrdene på marken inn, med gledestårer takke Gud for miskunnhet og nådebud»
  Ellers var jeg med å ‘synge julen inn’ i Betania forrige søndag, hvor det var fullt hus og flott stemning! Virkelig kjekt å få tale til så mange lyttende ungdommer, og når jeg i tillegg fikk være med på juleverksted på Laberget, første helga i desember, så har denne adventstiden vært helt topp for min del. Der var det 51 barn fra 6-8 kl. samlet. Dere skulle sett alt det fine barna laget, i løpet av ei helg. bl.a malte de flere meter lange veggtepper, som hadde temaet: Hva betyr julen for deg? Disse skulle pryde veggene på internatene.

  Den 17.desember kom det etterlengtende ‘hvite pudderet’ og la seg som et flott teppe over frostfri jord, og på noen dager kom det faktisk godt over en 1/2 m. Så alle gledet seg, og tenkte; Nå er alt berget!! Med den som skulle bli årets julesnø, valgte å forlate oss før den tid 😦 Nå er det kun rester igjen….Etter dager med regn og vind og bortimot 10+ i luften,så måtte jo den mest hardnakkede snøen selvsagt gi tapt!!
  «Men en jul uten Jesus har liten verdi, det blir som en pakke med ingenting i. For innhold er viktig, du tenker helt riktig, det blir ingen jul uten Jesus»
  Rammen kan være flott, men det er selve innholdet som egentlig betyr noe.
  Så får vi feire og takke for at Gud ble menneske; «Han kom fra Guds himmel, Gud selv var Han lik, men Jesus ble fattig og jeg er blitt rik»

  Så får jeg avslutte her, med disse få ord, og ønske dere alle ei Riktig Gledeig Jul og et Fredfullt Godt nytt år

  Vennlig hilsen Ivar

 5. Sigfred og Oddbjørg Says:

  Ser at dere har det flott på alle måter. Kjenner at suget etter å være en del av misjonærflokken er stort. Kos dere og fortsatt god jul. Kos dere i hverandres selskap og forbered dere på innvasjon til sommeren

 6. [url=http://diabetescarelink.com/1500-calorie-diabetes-diet.htm
  ][/url] [url=http://diabetescarelink.com/1500-calorie-diabetic-diet.htm
  ][/url] [url=http://diabetescarelink.com/1500-diabetic-diet.htm
  ][/url] [url=http://diabetescarelink.com/1800-calorie-diabetic-diet.htm
  ][/url] [url=http://diabetescarelink.com/1-atkins-diabetes-diet-type.htm
  ][/url] [url=http://diabetescarelink.com/1-diabetes-symptom-type.htm
  ][/url] [url=http://diabetescarelink.com/1-diabetes-type.htm
  ][/url] [url=http://diabetescarelink.com/2-atkins-diabetes-diet-type.htm
  ][/url] [url=http://diabetescarelink.com/2-control-diabetes-type.htm
  ][/url] [url=http://diabetescarelink.com/2-diabetes.htm
  ][/url]

 7. Betty Says:

  Your site looks great! Please visit my site too:

 8. Allen Says:

  Exelent! Good work! Please visit my homepage:

 9. Hello!

  Good Site! 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s