Kiplesund i Kenya

Livet i Kenya :-)

Nyttår – og hva skal vi skrive? januar 13, 2007

Filed under: Uncategorized — Julie,Jonas,Joachim,Margrete og Ole Johan Kiplesund @ 9:47 pm

Ja for en begynnelse på et blogg innlegg tenker dere sikkert. Ja men nå er jammen hjernen min tom for emner. Hverdagen er kommet til Nairobi også. Jula er vel overstått og vi skriver 2007. Det var faktisk veldig godt å begynne på igjen på arbeid. Internatungene har kommet tilbake igjen, og alt er ved det normale igjen.

Julie har også startet opp igjen på Rosslyn Academy. Hun har blir med i ei gruppe som skal sette opp musicalen «Hello Dolly». De øver 2 timer hver dag etter skolen og skal holde på med det til midten av mai. Det høres så artig ut få bli med på slike ting. Selv om jeg ikke liker å synge så høres dette kult ut. Ikke minst det med å være med på dette sammen folk fra flere ulike land.

Jonas og Joachim er skikkelig på hugget med bading og sykling og L…. R…. kjøring. Vi var ute en tur i dag og kjørte oss noe så skikkelig fast. Den berømte røde Afrikanske jorden prøvde å gjøre krav på Land Roveren. Men med Mud Jack og sisaltau så fikk vi jekket den opp på tørr grunn igjen.

Som jeg startet dette innlegget med så har vi vanskelig å finne på interessante ting å skrive om. Så forslag på tema mottas med stor takk. 🙂

En liten ting har vi lyst til å nevne. Rett over nyttår så var vi å besøkte Giraffe-Center som ligger rett bortenfor oss her i Nairobi. Det er et senter der de har giraffer som de har avl på, så setter de ut giraffer i områder der de er utryddingstruet. Noen av disse giraffene er så tamme at de spiser av hånda vår og av ansiktet til Jonas. ……… Hvis noen lurer på hvordan det er å bli rundsleiket av en 40 cm lang tunge, så spør Jonas………..

giraffe-1.jpg giraffe-3.jpg giraffe-2.jpg 

Som seg hør og bør så må også dette innlegget avsluttes med et bilde. Hva annet enn………………….. land-rover-montasje.jpg. Klikk på bildene så blir de større. 🙂

Reklamer
 

5 Responses to “Nyttår – og hva skal vi skrive?”

 1. Hilde Says:

  Andakter, hverdagsbilder, morsomme ting som skjer, en dårlig vits, musikkanbefaling (from Ole?) og bokanbefaling (fra Gyda?), hva pålegg dere har på skiven (Afrika-info til de som sitter hjemme i Norge), fotballtreninga, osv……..
  Mulighetene ligger rett foran nesa deres, man trenger ikke alltid skrive om de store tingene 😉

 2. Liv Jorunn Says:

  Godt nyttår.
  I natt drømte jeg av en eller annen merkelig grunn at jeg var på besøk hos dere i Afrika. Selvfølgelig bodde dere i jordhytter (!) og vi måtte hele tida sitte med beina opp under oss i stolen. På golvet krydde det nemlig av farlige dyr. Bør jeg gjøre noe med fantasien min? Evt. synet på hvordan dere misjonærer bor i Afrika? Jaja, litt gøy må man jo ha det i drømmeland.
  Ellers: kjekt å lese bloggen deres. Er en ivrig leser jeg.
  Ha det godt!

 3. ingun Says:

  Hei dere i Afrika land ! Så kjekt å se bildene dere legger ut. Maren spurte i dag hvorfor vi ikke bare kunne stikke innom Kenya på vei hjem til Norge. Det hadde vært kjekt det. Har dere penger til overs ????? Trenger litt til stikk-innom billetten!!!
  Fin musikk dere har lagt til. Jeg nynner med, til de andres store fortvilelse.
  Har det ellers bra. Hadde fryktelig hjemlengsel etter besøket vårt dro i jula, men nå er livet ganske ok. Sola skinner, ungene fornøyde,og da har mor i huset det greit også. Savner bare en tekopp eller tre og ei søster !!! Vi har mye å ta igjen når den tid kommer. Gleder meg allerede.
  Ha ellers ei god helg alle sammen. Herren veldigne og bevare dere. Herren la sitt åsyn lyse over dere og være dere nådig. Herren løfte sitt ansikt på dere og gir dere fred.

 4. Terje Says:

  Hei på seg!
  Flott å se siden deres. Fortsett å skrive hva dere opplever i hverdagen deres.
  Ellers har jeg lekt med litt med Google Earth. Kjempeartig å zoome inn tomta! Her ser vi alle husene, veiene, bassenget. Kult rett og slett!
  Nyt dagene og tjenesten for Jesus!

 5. Arnljot Berget Says:

  Hei !
  Det ser utrolig interessant ut det som dere opplever der nede. At dere trives går jo klart fram av at tida går så fort for dere. Med oss er det bare bra, vi var en tur til Gran Canaria sammen med to av mine søsken m.partnere. Dessverre ble Inger syk, men det var litt morro lell. Hun fikk bronkitt og influensa. Nå blir det nye porter på brannstasjonen, lag 3 hadde utrykning, og da gikk det litt i klabb med knottene, den ene kjørte ut, og den andre kjørte ned porten. Bravo ! Det skal bli bra med nye porter, vi sparer kanskje 10 -20000 i fyringsutgifter på en vinter. Lag 2 skal ha vakta fram til Skjærtorsdag. For oss blir det en tur til Fosen i siste del av påska. Det skal bli godt.
  Ha en fin påske og lykke til med konfirmanten.

  Hjertelig hilsen fra Inger Janne & Arnljot


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s