Kiplesund i Kenya

Livet i Kenya :-)

Safari – Amboseli – Kilimanjaro. Takk for skaperverket! januar 29, 2007

Filed under: Uncategorized — Julie,Jonas,Joachim,Margrete og Ole Johan Kiplesund @ 8:23 pm

  familien.jpg familien-og-kilimanjaro.jpg

 Hei igjen til alle sammen.

Ja nå har vi endelig fått kommet oss ut på Safari hele familien. Etter en «flying start» på 2007, med leirskole for Jonas og Julie, så satte vi nesen sørover mot Tanzania, nærmere bestemt Amboseli som ligger ved foten av Kilimanjaro. elephant-and-kilimanjaro.jpg Vi dro sammen med en vennefamilie av oss. Familien Galteland. galteland-1.jpg Vi hadde en fantastisk og flott tur. Opplevelsen med å overnatte i telt ute i bushen må bare oppleves. Pannekakesteiking på bålet, pannekakesteiking.jpg Grilling, teltleir1.jpg Trompetstøt fra elefanter, «latter» fra hyener, hyene.jpg, masse rare fuglelyder, f(n)ising fra guttene i takteltet taktelt.jpg og ikke minst den afrikanske tropehimmelen. Flotte soloppganger taktelt-1.jpg soloppgang.jpg  og solnedganger, solnedgang.jpg solnedgang-1.jpg  det majestetiske og snøkledde Kilimanjaro. kilimajaro.jpg  Alt dette og masse mer fikk vi servert på sølvfat denne helgen. Som sagt så må dette bare oppleves. Til dere som har vært her og sett, hørt og luktet dette så skjønner dere hva vi snakker om. Når vi ser dette og får oppleve slike ting så blir den skapende Gud enda større for meg. Alt ble til ved Hans ord. Det er så flott.

Hva er vel safari uten gjørmekjøring og dyr. Desverre så fikk ikke Land Rovern bli med på tur. Han er vel litt for gammel til å bli med på en slik langtur, så vi lånte 2 Land Cruisere fra misjonen. Fantastisk artig å oppleve ordentlig rød afrikansk jord på sitt bløteste. 🙂 mud.jpg mud-1.jpg

Amboseli National Park er kjent for sine svære elefanter og elefantflokker. Margrete fikk oppfylt et av sine ønsker og det var å se elefanter på nært hold og i sitt rette element. Og det fikk hun til de grader. Det var så flott og se de store flokkene som badet i sumpene og som vandret over savannene. elefanter-i-sumpen.jpg elefanter-i-sumpen-1.jpg elefant.jpg. Her er ihvertfall noen som virkelig skulle ha tatt seg et helgebad. buffalo.jpg. Og en overlegen liten struts. struts.jpg.

Som dere ser så er dette innlegget spekket med bilder. Dere får bare klikke på bildene og nyte alt sammen.

Ja dette var et bitte lite innblikk av helgeturen vår. Til dere som har sagt at dere skal besøke oss – dere har masse å glede dere til.

Gode og varme klemmer fra alle oss i Kenya. (Hørte i dag at dere har fått masse snø og en god del kuldegrader. – Vi misunner dere IKKE. 🙂 )

Reklamer
 

5 Responses to “Safari – Amboseli – Kilimanjaro. Takk for skaperverket!”

 1. Rune Says:

  Ser man det! Fantastisk folk! Dette er å utnytte mulighetene for å berike livet også FØR døden! gleder oss over at dere har evnen, og ser frem til å få oppleve det sammen. God bless! rune

 2. Gunvor Says:

  Hei, ja vi har ikke glemt dere selv om dere ikke merker så mye til tankene vi tenker. her er det nå 10 minusgrader, masse snø, to ( av 2) syke gutter og bare litt snekring gjenstår før vi kan slappe av og nyte påbygget til fulle.
  det er artig å se hvor mye spennende dere får oppleve, virker som det er ganske greit å være i Kenya.
  ha det bra videre!

 3. jan m Says:

  hi hæ
  Var det noen som sa gratis billetter til Kenya til oss? Bare såååå rått dette da. Her snør vi ned. Ca 70 cm på en uke. Hæææærlig ja.
  Skal hilse fra Tone og Sondre oxo.

 4. Berit Says:

  Hei igjen!

  Æ kose mæ SÅNN!!! når æ sjer og læs bloggen dokkers! Bli itj nå minner frista te å kom på besøk næi. Har byinnt å spar, bare så di veit det.
  No har kuldegradan forlatt oss for ei stoinn trur æ, har rægna i 2 daga no, så isen å glatta har pressantert sæ for foillt. Bare å ha på bråddan! (har no lært nånn knep av å jobb på røntgen!) Heldigvis e de my snø, så æ e itj reidd for skiføre. Har no vært endel oppi marka no, så panikken har lagt sæ i forhoill te «loppet» heldigvis. Glede mæ bare no.
  Fortsætt me å lægg ut bilda, det e så fint å sje kolles di har det!
  Hilsen Berit

 5. marit kløve Says:

  Hei og takk for sist. Ja, nå har vi kommet inn i vinterdvalen. Ikveld har det lavet ned med snø. 0 føre. Skulle gjærne vært med dere på tur til Amboselli. vi kjenner liksom hvordan dere har det. Fantastiske bilder. Å ja det får bli neste gang. I dag har det vært nattverd møte i Betania. mange folk. Godt møte. Etterpå var det kaffe og kaker. Deretter var det video og bilder fra Ethiopia og Kenya. Fikk god respons tilbake. Kos dere videre og hils alle kjente. Skal hilse masse herfra. Marit.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s