Kiplesund i Kenya

Livet i Kenya :-)

Konferansen 2007, Vi er i gang!!! februar 25, 2007

Filed under: Uncategorized — Julie,Jonas,Joachim,Margrete og Ole Johan Kiplesund @ 11:15 pm

konferansebilde-2007.jpg Hele gjengen samlet på ett brett. 

Hei til dere alle igjen. Ja nå er vi så inspirert av alt det som skjer her i Nairobi under konferansen 2007. Til dere som har vært på slike konferanser selv, forstår hva jeg snakker om. Til dere som ikke er helt skjønner hva jeg snakker om så er konferansen årets høydepunkt. Hvert år så er det en konferanse/sammenkomst for alle som arbeider for NLM her i Øst Afrika. (Kenya og Tanzania), der vi drøfter året som har gått og legger videre strategier for året og årene fremover.

 Vi opplever noen utrolig flotte dager her nå. Fantastiske møter av ulikt slag, barneaktiviteter hele dagen, forhandlinger av videre strategi, sosialt felleskap over en kopp kaffe og masse mer. I dag søndag så startet dagen med familiemøte der barnekoret deltok. barnekor.jpg. vegard.jpg Vegard Svendsen delte Guds ord med oss. Videre så var det «Sommer-OL». Vi ble alle inndelt i ulike land og vi hadde konkurranse oss imellom. Fantastisk artig. Det hele startet med åpningssermoni med Edward Helland og Ola Tulluan. ola-ol.jpg ola-og-edward.jpg 🙂 Deretter så gikk det slag i slag med ulike konkurranser. Legger ved noen bilder så dere får se hvor artig vi har hatt det i dag, dagene som har gått i denne konferansen.

Skurli S og Jonas K i farta som levende bowlingkuler: skurli.jpg jonas-bowling.jpg. volleyball-med-vannballong.jpg Å spille volleyball med vannballong var ikke helt enkelt. Det blir masse tid til prat over en kopp kaffe. samtale.jpg. Disse fem personen står det virkelig respekt av. De har nemlig 40 års jubileum nå i år. Det er 40 år siden de kom ut hit til Afrika for første gang som misjonærer. 40-aarsjubilantene.jpg. Vi har bare 39 og et halvt år igjen for å komme på den listen. 🙂

Som dere forstår så har vi det flott her i Kenya. Vi ønsker bare at flere kunne ha kommet å vært sammen i dette fantastiske fellesskapet. Vi vet at misjonen trenger mange flere medarbeidere. Tror du at det kunne ha vært noe for deg?

Mere stoff fra Konferansen følger senere. Inntill da nyt dette! signaturbilde.jpg 🙂

Reklamer
 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s