Kiplesund i Kenya

Livet i Kenya :-)

En helg med svette og svidd gummi! mars 12, 2007

Filed under: Uncategorized — Julie,Jonas,Joachim,Margrete og Ole Johan Kiplesund @ 7:44 am

Hei igjen hele verden!

Ja nå har vi lagt bak oss nok en helg. En helg som har vært fantastisk. Den har vært preget av svette og svidd gummi.

IDRETTSDAG PÅ NCS. idrettsdag.jpg

Denne dagen har vi alle sett frem til med glede. Alle elevene gjennomførte dagen med full innsats og svetten silte på de aller fleste. Øvelsene som de skulle gjennom var helt i tråd med de som er satt for å få idrettsmerket. Det var full iver på elevene og de aller fleste klarte kravene som var satt for de. Øvelsene som var denne dagen var: 60 meter’n, høyde, liten ball, stor ball, sleng ball, lengde, 1.5 km og svømming 25 meter.

Joachim i farta joachim-hoyde.jpg joachim-liten-ball.jpg joachim-og-joachim.jpg Joachim sammen med kompisen sin Joachim.

Jonas i farta jonas-bryst.jpg jonas-liten-ball.jpg jonas-stafett.jpg

TEAM BRYNHILDSEN team-brynhildsen1.jpg 

SVIDD GUMMI! Rett før helgen så var vi så utrolig heldige å få besøk av en av norges beste Rallysjåfører hit til skolen. Per Brynhildsen var her og fortalte oss om det han har vært med på og det han gjør i Norge. En fantastisk mann som lever for Jesus uansett hvor han er og hva han gjør. Han hadde med seg en haug av T-skjorter som alle på skolen fikk. Store og små. Og vips så var vi plutselig «TEAM BRYNHILDSEN» avdeling Nairobi. Så måtte vi ha en bil som han måtte kjøre, hvilken bil tror dere egnet seg best til dette formålet? 🙂 Land Rovern måtte trø støttende til her også. Godt for Per Brynhildsen at han fikk kjøre en ordentlig bil engang han også.

per-og-bilen.jpg per-og-leon.jpg Tidenes yngste co-pilot: Leon. per-og-margunn.jpg Tidenes ivrigste co-pilot: Margunn Helland.

OFFROADKJØRING MED LAND ROVER’N bush8.jpg

Her på skolen så er vi så heldige som har fått laget oss en offroadløype som vi kan kjøre å teste oss litt. Akkurat nå så er det tørketid så det er glimrende tid til å lære oss trial-kjøring. Her skal vi kjøre på idealtid og gjennom hinder. Det er så fantastisk artig både for liten og stor. Når regntiden kommer så regner jeg med at da blir det gjørmekjøring og lære å bruke mudjekken både som jekk og som winsj. De eldste på internatet er med å stikke ut løyper. Der det ikke er vei der lager vi oss vei.

bush1.jpg bush9.jpg Flere bilder på Land Rovern sin side. 🙂

SAFARI-RALLY 2007 gutta1.jpg

Etter alt det vi hadde fått oppleve som hadde med motor, eksos, olje og bil å gjøre så var det en skikkelig prikk over i’en at vi fikk oppleve Safari-Rally. Her var det virkelig fart og svidd gummi. Ekstra artig var det at en god del klassiske biler var med. Nyt bildene.  subaru.jpg golf-gti1.jpg golf-gti.jpg golf.jpg datsun1.jpg

Vi er så takknemlige for at nok en gang har hatt en flott helg. Og til dere som kommer på besøk til oss, GLED DERE.

Reklamer
 

5 Responses to “En helg med svette og svidd gummi!”

 1. Liv Bakke Brynildsen Says:

  Hei og takk for sist ,..og for god middag som vi ble severt! Nå er vi tilbake i Norge full av inntrykk og opplevelser fra Afrika. Tror vi fikk med oss så mye som det var overhode mulig å få med seg på 10 dager. ..Men det jeg lurte på var om det ligger igjen en CD fra boka til Linn Ullman. Mangler en i coveret. Håper den er hos deg….
  Masse hilsener fra Liv Bakke Brynildsen…skal sikkert hilse fra Per..

 2. margrete Says:

  Hei, Liv, og takk for sist. Veldig koselig å ha dere her:)
  Når det gjelder den CD`n så ble ikke den åpna her, så jeg la den bare tilbake til deg. Jeg rakk ikke å høre på den. Men jeg kan undersøke om noen andre her har sett den!
  Ha en flott uke, og hils Per.

  margrete og ole johan

 3. Helge & Gunn Says:

  Nei da. Ikke misunnelig på dere nei. …………Ehhh, jo. Ok da. Vi ER det. Høres utrolig arti ut å være i Afrika. Hvordan er klimaet sånn i begynnelsen av august der? Noen planlagte besøk? Vi har nettopp kommet hjem fra en 8 dagers skoletur med Malin’s klasse 10E til Polen og Tyskland. Veldig innholdsrik og lærerik tur. Dere får ta en liten titt på http://www.piczo.com/auschwitz10e , så snakkes vi vel senere.

  God bless
  Gunn & Helge

 4. SAVNER DERE
  SAVNER DERE
  SAVNER DERE

 5. Målfrid og Helge Says:

  Flott å se hvordan dere lever ut LIVET der ute. Liker spesielt bildene av Land Rover’n, og det skulle jeg tro flere store gutter gjør. Ikke bry deg om at Margrete synes det blir for mange slike tøffe bilder!!
  Store urfordringer i form av «tindebestigning» skulle jeg tro er noe som fenger elevene. Mange gratulasjoner til konfirmanten Julie fra oss alle.
  Take care!!!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s