Kiplesund i Kenya

Livet i Kenya :-)

Julies store dag!!! «nesten voksen» april 5, 2007

Filed under: Uncategorized — Julie,Jonas,Joachim,Margrete og Ole Johan Kiplesund @ 10:25 pm

julie-konfirmant1.jpg 

 Hei igjen alle sammen.

Ja nå har vi endelig klart å få ned noen ord etter den store dagen til Julie. Det har vært en travel tid men utrolig artig å trivelig tid. Masse forbedredelser til konfirmasjonen og så har vi vært så heldige å fått besøk fra Norge. Mormor og morfar, farmor og farfar og 3 søskenbarn til barna våre har kommet hit til Nairobi. Fantastisk trivelig.

Konfirmasjonsgudstjeneste med overhøring ble holdt her på tomta. Det ble en flott og høytidelig gudstjeneste. Etterpå så hadde vi middagsselskap på skikkelig historisk grunn. Karen Coffe-garden. Her har Karen Blixen bodd en kort stund og hun hørte til sossiteten her i Nairobi. Hun hadde besøk av b.l.a Roosevelt, Churchill og mange andre store gutter. Men best av alt var alle de 30 som vi hadde til middag. Et flott middagsselskap med taler, sanger og masse artig. Julie holdt en fantastisk flott tale. Skulle tro at hun ikke hadde gjort noe annet i sitt liv. Etter middagen dro vi tilbake til tomta her og hadde felles kaffeselskap sammen med familien og gjestene til den andre konfirmanten. Totalt så var vi ca 80 stk. Nok en flott samling.

Vi er så takknemlig for at Julie og vi andre hadde en så flott dag. Takken går først og fremst til Gud som har gjort det mulig at vi kan være her i Kenya. Klikke på bildene nedenfor så får dere et innblikk i hvordan vi hadde det på søndag 1ste april.

konfirmasjon1.jpg konfirmasjon2.jpg konfirmasjon3.jpg konfirmasjon4.jpg konfirmasjon5.jpg konfirmasjon6.jpg konfirmasjon7.jpg konfirmasjon8.jpg julie-og-john-olav.jpg humor.jpg konfirmasjon9.jpg jonas.jpg husgruppe.jpg astrid-og-bodil.jpg gete.jpg julie-konfirmant.jpg 

Helt til slutt så vil vi takke for alle som husket på Julie på denne store dagen.

Reklamer
 

2 Responses to “Julies store dag!!! «nesten voksen»”

 1. koselig å se fine bilder.
  Vi forstår at dere hadde en flott dag.
  Med så mange flotte mennesker MÅ det bli en flott dag.
  voff voff (internt)
  Hilsen M& I

 2. Gunvor Says:

  så fine bilder fra en sikkert stor og flott dag! Artig å følge med litt sporadisk på siden deres. Så også på Stjørdalens Blad at dere hadde feiret 17.mai. Det gjorde vi også i mye finere vær enn vi håpet på, det er jo alltid greit når det går den veien. Ha en fin helg!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s