Kiplesund i Kenya

Livet i Kenya :-)

Siste nytt fra Kenya! mai 26, 2007

Filed under: Uncategorized — Julie,Jonas,Joachim,Margrete og Ole Johan Kiplesund @ 12:31 am

Hei igjen alle sammen.

Ja tusen takk til alle dere som følger med oss og som husker på oss. Selv om vi har vært noen sløvsekker med å legge ut nytt på bloggen vår så følger dere med. Det er imponerende. Vi lover at vi skal bli flinkere nå fremover.

Ja det er så mye som vi har opplevd i det siste. Vi er så priviligerte som får oppleve alt dette. Vi er så takknemlige som får være en del av det store arbeidet som drives for Jesus verden over.

Vi ønsker bare å legge inn noen bilder over det siste som vi har vært med på. Det er alt fra feststunder som 17 mai og lunch med alle vennene våre som bor og arbeider her på tomta, til hverdagslige ting.

17 mai ble feiret under strålende sol og masse is og brus. «stort» 17 mai tog med eget orkester. (kunsten med å gå og spille instrument samtidig ble litt i vanskeligste laget så her måtte Land Rovern trå til.) Talen for dagen som ble holdt av Julie og Oda ble en stor suksess. Masse leker og moro og dagen avsluttet med besøk hos ambassadøren. En fantastisk flott dag…….

17-mai-nairobi-1.jpg 17-mai-nairobi-2.jpg 17-mai.jpg sumobryting.jpg 17-mai-nairobi-3.jpg julie-og-oda.jpg margunn-og-elin.jpg

Her på tomta så bor det og jobber det masse fantastiske folk som vi har blitt så glade i. Vi var ute sammen med alle som bor og arbeider her og spiste lunch sammen. En flott dag med masse humør. Dette er mennesker som har gitt oss masse av gode minner.

charity.jpg linah.jpg thomas.jpg josephine.jpg smcc-gjengen.jpg lunch.jpg justus.jpg

Som dere ser så har vi det som plommen i egget her. Enten det er hverdag eller fest så har vi venner rundt oss. Noen bilder fra hverdagen hører også med. Hverdagen til Julie er på Rosslyn Academy. Der går hun i klasse med 16 ulike nasjonaliteter. Da kan det være godt av og til å få komme til klasserommet til Astrid å få ha norsk sammen med de andre norske.

9-klassen.jpg rosslyn1.jpg rosslyn2.jpg Hun kom hjem her i dag med en utmerkelse som hun hadde fått. Hun hadde blitt kåret til den eleven i high.school som hadde hatt størst fremgang og utvikling i matematikk. Vi som foreldre er så stolte over henne. (Vi har vel lov til det?????)

Jonas og Joachim er både høyt og lavt. Det er masse å holde på med hele dagen. Det som vi savnet i Norge med at de kunne være ute hele dagen og leke har vi fått oppleve her. Det er enorme muligheter her på tomta som de utnytter til fulle.

jonas.jpg joachim.jpg joachim1.jpg jonas2.jpg 

Det får bli med disse glimtene for denne gang. Vi er snart tilbake med siste nytt.

Reklamer
 

4 Responses to “Siste nytt fra Kenya!”

 1. wenche Says:

  Å dere er så utrolig heldige alle sammen, og vi her nord er så trege som ikke gjør det samme …..Stå på, fyll tida med alt dere kommer på! wenche

 2. HURRA FOR 17.MAI
  HURRA FOR DERE.
  DET ER FLOTT MED LIVSTEGN FRA KENYA
  VI FØLGER DERE DAGLIG I BØNN OG GLEDER OSS OVER AT DET GÅR SÅ FINT MED DERE.
  ONE HEART DEDICATED TO GOD CAN BRING LIGHT TO THE WORLD

 3. marit kløve Says:

  Hei alle sammen. Lenge siden sist å mye har hent siden sist både hos oss og dere. HURRA arne er blitt 50 år. Steinar konfirmant. Vi husker på dere, 4.aug blir det brylupp!!!! Har vært på kretsmøte i dag. Hils resten av gjengen på tomta. marit.

 4. tante Ingun Says:

  Det ser ut so det var en fin 17. mai feiring. Gratulerer med utmerkelsen Julie. Vi er stolte heile slekta. Vi er for tiden i Norge og ser på huset dåkkers hver dag. Savner dere ekstra mye da og gleder oss vanvittig til neste sommer.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s