Kiplesund i Kenya

Livet i Kenya :-)

Hei igjen hele verden….. juli 3, 2007

Filed under: Uncategorized — Julie,Jonas,Joachim,Margrete og Ole Johan Kiplesund @ 12:55 am

Hei igjen alle sammen. Nei vi er ikke døde og har heller ikke glemt dere……… Vi har bare vært forferdelig sløve og ikke har gjort jobben vår med denne bloggen. Hendelsene har stått i kø og opplevelsene VELDIG mange, så det mangler ikke på informasjon som vi ønsker å dele med dere. Den berømte latmarken har vel bare kommet å tatt oss.

Men nå skal det bli noen ord og MANGE bilder fra det siste som har skjedd. Nå midt oppe i sommerferien så har vi besøk fra Norge. Sigfred og Oddbjørg med barna. (bror til Ole J). Gjett om vi koser oss. Barna har det som plommen i egget når det er barn/ungdommer på deres alder. Vi har vært i Malindi, (nordkysten) og koset oss på et fantastisk hotell som heter Turtle Bay. Å ligge å duppe i det Indiske Hav er bare helt fantastisk. Som dere ser så har vi det bra på alle måter.

turtle-beach.jpg bolgesurfing.jpg esther1.jpg  julie.jpg emil-og-jonas.jpg elin.jpg barna.jpg siggen.jpg oddbjorg.jpg margrete.jpg

Midt i juni så var det en trist tid her på tomta. Mange av våre venner som vi har blitt så glade i reiste hjem til Norge etter endt periode. De som reiste har vi blitt så glade i, så det var trist å ta farvel med de. Så dere som reiste hjem og leser dette så savner vi dere allerede. Latteren til Elin, trompeten og komentarene til Oddvar. «Mobbingen» fra Margunn og den faderlige omtanken fra Edvard. Brit Lise hvem skal gi oss svarene på alle spørsmålene som vi lurer på? Kristin ditt lune smil og oppmuntrende ord. Hilde, du er et kapittel for deg selv, savner deg her ute. (olala Hilde, Oh). For ikke å snakke om alle som bodde på Internatet. Dere var fantastiske alle sammen. Tusen takk for dette året. Vi ble så glade i dere alle sammen. Vi savner dere alle sammen. Vi ønsker dere alle sammen kun det beste og vi vil huske på dere og be for dere.

container.jpg elin-og-oddvar.jpg julie-og-leon.jpg margunn-og-edvard.jpg kristin.jpg brit-lise.jpg hilde-og-bodil.jpg

Ellers så har hverdagen vår vært spekket av store og små hendelser. Som f.eks så har vi bevist en gang for alle at Land Rover parkerer Land Cruiser i gjørma. Vi hadde en gjørmedag, der store og små fikk kjøre og oppleve å kjøre i gjørme. Fantastisk artig. Lurer på hvorfor det var den lille røde som måtte dra opp Land Cruiseren og hvorfor det var den som måtte frakte alle sammen trygt gjennom gjørmehullene……….. (he he he). – Grand Prix er et fast innslag under avslutningen av internatåret. Også i år ble det stormende jubel og vi fikk inn masse penger til misjonsprosjektet. De som deltok gjorde en flott innsats. –  Bursdagsselskap til Joachim har vi også feiret. Denne 10 bursdagen ble feiret  sammen med 3 andre bursdagsbarn. Stor fest med Waatt og masser av kaker. – Årets store rally-happening var vi på. Rhino Charge som er verdens tøffeste offroad billøp var virkelig en stor opplevelse. Utrolig mange råe og spektakulære biler. –  

gjorme2.jpg gjorme.jpg gjorme1.jpg grand-prix.jpg hilde.jpg jungel.jpg bursdagsbarn.jpg stolte-foreldre.jpg camping.jpg land-rovern1.jpg land-rovern.jpg ekvator.jpg

Dette var noen smakebiter på noen av den siste månedens opplevelser. Vi er så takknemlige for at vi får være her i Kenya. Det er så godt å få vite det at vi er en del av Guds store plan. Vi kjenner at Han er med hver dag og at vi får være trygge i Hans hender. Takk til alle dere som husker på oss.

Gode og varme klemmer fra alle oss i Kenya.

Reklamer
 

8 Responses to “Hei igjen hele verden…..”

 1. Berit Says:

  Hei!

  Takk for oppdatering, fine bilder (endelig et av deg også Margrete!!) og spennende innhold på bloggen. Som jeg har sagt 1000 ganger før, for noen innholdsrike år dere får med dere på veien. Tenk, dere har vært der et år allerede, det er utrolig. I og med at vi kan holde kontakten på denne måten, og også mail, føles det ikke ut som om det er over et år siden jeg så dere. Ser selvfølgelig fram til at vi kan sees «på ordentlig» igjen til neste sommer.
  Klæm!!

 2. Hilde Says:

  Rhello!
  Tis is Hildmar, kommenting direktly from Bergen, Arna. Veyvery flott to see your pictures, and to hear the «latest» news from Nairobi. (kommentaren leses forøvrig med norsk-engelsk tonefall….)
  I am having a good time, it is nice to bee with family and friends, but it is a little wet in Bergen right now…..what a supplise!
  But I havent glømt, and yes- I am missing the folks and the life in Nairobi!

  Helsa kjensfolk!
  Hej då=)
  Hilde

 3. Elin Says:

  Hallo igjen Kipliser!

  Skrev just en mail, men det var før jeg var inne på sida deres. Gøy å lese og se bilder! Hørtes bra ut med en dukkert i det varme havet!!
  Takk for fine ord om om oss som reiste hjem. Vi savner dere også. Sier mye fint om dere til folk her hjemme i Norge. Dere er en fantastisk familie!!!!!

  Sodisene

 4. ingun Says:

  OK, det ser ganske greit ut i Kenya også. Ikke værst å innrømme det fra en som er bosatt i Thailand !! Men for å være helt ærlig,- hva kan vel måle seg med en søsterlig prat og en varm kopp te ved kjøkkenbordet i Stjørdal / Skatval? Det er ikke mye nei. Savner deg og dere masse.
  «Jeg vil gå foran deg. Høyder vil jeg jevne ut_dører av bronse vil jeg sprenge,og bommer av jern vil jeg slå i stykker. Jeg gir deg skatter som er skjult i mørket, og rikdommer, gjemt på hellige steder, for at du skal vite at jeg er Herren, Israels Gud, som har kalt deg ved navn.»
  Jes. 58. 2-3

 5. ingun Says:

  Æ hilste m feil henvisning. Bibelverset står i Jesaja 45, vers 2 og 3. 🙂

 6. Savner dere:):):)
  Hilsen Marit og Irene

 7. Rune Says:

  HALLOOOOOOO!! Makan til sløviser! Se å få lagt inn noe på hjemmesiden da. Få hue ut av motorrommet på Land Roveren Olemann!

  Ok da… jeg kjenner til det. Men kjekt å se at dere har det bra. Vi savner dere!

  Rune

  PS: Har blitt kjent med en av legene våre i Jinka som ser ut til å være født med et visst gjørme-gen… Positivt! Han lurer på om du trenger en partner på turen neste vår…

 8. Ann Malen Says:

  Hei alle sammen!

  Lenge siden jeg har vært inne på bloggen dokkers,,, på en hviledag som denne (søndag), med drittvær ute, så får man litt til slikt…

  Håper at dere har hatt en fin julefeiring,, og vil ønske dere et riktig GODT NYTT ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  klem fra AnnMalen


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s