Kiplesund i Kenya

Livet i Kenya :-)

Plutselig tilbake med gammelt og siste nytt! :-) september 7, 2007

Filed under: Uncategorized — Julie,Jonas,Joachim,Margrete og Ole Johan Kiplesund @ 8:46 pm

Hei igjen alle våre gode «fans» som har vært så utrolig tålmodig med oss og gått inn på bloggen vår dag etter dag og blitt like skuffet hver gang. Nå får dere ihvertfall noen ferske og noen litt mer muggne nyheter. Vi har ikke oppdatert siden midten i Juli så det har jo hendt masse siden den gang.

Nå er det ihvertfall full guffe igjen med alle mann i arbeid. Joachim har kommet seg opp i mellomtrinnet og er blitt stor gutt. Fotball er det helt store. Han har et mål og det er å få kunne spille på Lerkendal, med drakta (med stor D) i sort og hvitt. RBK står det over alt på rommet og Rosenborg T-shirt blir brukt flittig. Og nå som Laget er i Champions League, da blir det vel masse seine kvelder også her i Kenya. For her får vi sett det som er av Champions League kamper. RBK ruler er uttrykket til Joachim.

Jonas er ungdomsskoleelev og Rosslyn student. Det er en stor overgang å gå fra det norske skolesystemet og over i Amerikansk. Språket er en ting med alle de leksene og tester og prøver som henger over han. Men han er tapper og står på til den store gullmedalje. Venner fra mange ulike land har han også fått seg. Han sier at han stortrives.

Julie er 10 klassing og stortrives på Rosslyn. Hun har fått masse venner og snakker amerikansk som en innfødt. Overnatting og party er tingen. Hun slapper så mye mer av i år enn i fjor. Vi er så glade og takknemlige for at hun trives og at barna våre får oppleve dette.

Med oss gamle så går alt «berre lekkert». Vi trives og har det som plommen i egget. Vi er så glade for å være en del av dette store arbeidet.

Vi har hatt en god del opplevelser i det siste. Safari med masse flotte dyr. Løve så vi for første gang også…, Mombasa med palmesus og avslappende dager, storbyliv i Nairobi. Nå er det fullt liv på tomta og fulle hus. Det var litt tomt og trist her i sommer da de fleste husene stod tom. Så dere var og er savnet dere som bodde i de husene. Håper at alt går bra med dere i Norge og på Island.

Legger ved noen bilder fra noen av opplevelsene våre. Nyt synet……. Så kommer vi tilbake plutselig igjen med siste nytt….

flamingo.jpg lion.jpg julie-in-hells-gate.jpg hells-gate.jpg rhino.jpg impala.jpg daniel-og-joachim.jpg julie-og-jonas.jpg alle-for-en.jpg mellomtrinnet.jpg gutta-boyz.jpg foreldre.jpg rosslyn.jpg

Vi har lyst til å takke alle dere som er med å huske på oss. Uten dere og deres forbønn så har vi ikke hatt det så bra som vi har det. TUSEN TAKK alle sammen.

Reklamer
 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s