Kiplesund i Kenya

Livet i Kenya :-)

Thanksgiving party ved SM! september 17, 2007

Filed under: Uncategorized — Julie,Jonas,Joachim,Margrete og Ole Johan Kiplesund @ 8:20 am

Hendelsene står i kø for oss her i Kenya. Det er så masse flott vi får oppleve og være en del av. Fredag den 14 september var en flott dag her på tomta i Nairobi. Da fikk vi lov til å være sammen med alle arbeiderne på thanksgiving-party. 2 geiter og en sau ble slaktet, og grillet. Alt innvendig og utvendig på dyrene skulle spises. Det startet med blodpannekaker og endte opp i et flott grillmåltid med allskens ulike kroppsdeler som smakte………………… forskjellig ja.

Etter maten så var det konkurranser og leker. Denne delen av programmet var det misjonærene som hadde ansvaret for. Hele staben ble inndelt i ulike lag og skulle konkurere som et team. Det ble fort stor stemning og latteren satt løst. Folk trivdes og hadde det artig. Aktiviteter som Volleyball med vannballonger, skistafett med 7 stk på samme par ski og med taktfaste rop som «refti – lighti», balanse øvelser og memo lek, skapte et engasjement som jeg seint vil glemme. Konkurranseinnstinkte lå formelig utenpå skjorta på de aller fleste. Det var så artig å se fra sidelinjen hvordan de ulike lagene løste oppgavene. Etter at aktivitetene var ferdig og vinneren ble kåret så var det på tide å få ut aggresjon som har blitt bygd opp gjennom lengere tid. Alle som var med å deltok denne dagen fikk hver sin vannballong. Vi skulle kaste på blink. Hva var mer naturlig blink enn våre sjefer. ……Åh det var så godt å få ut litt aggresjon…:-)…

Nyt bildene!…..

food.jpg balance.jpg balance1.jpg balance2.jpg volleyball.jpg skiing1.jpg skiing2.jpg skiing3.jpg skiing4.jpg waterballons.jpg rune-and-justus.jpg waterballons1.jpg awards.jpg Vi er så takknemlig for å være en del av dette fellesskapet. Slike dager der vi kan ha det artig sammen er med å knytte oss mer sammen….

Reklamer
 

One Response to “Thanksgiving party ved SM!”

  1. ingun Says:

    40 ÅR. 40 ÅR, 40 ÅR, 40 ÅR,40 ÅR, 40 ÅR !!!!!

    GRATULERER MED DAGENE BEGGE TO. ET KAK, DREKK KAFFE/TE/BRUS Å FORLANG MASSE PAKKA !
    HA ELLERS EIN STRÅLENDE DAG


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s