Kiplesund i Kenya

Livet i Kenya :-)

I fotsporene til Meryl Streep og Robert Redford! september 20, 2007

Filed under: Uncategorized — Julie,Jonas,Joachim,Margrete og Ole Johan Kiplesund @ 11:32 pm

I ren «Out of Africa» stil tilbrakte vi sist helg. Om ikke vi levde som Meryl Streep og Robert Redford, så var vi på de stedene der de spillte inn filmen Out of Africa. Det var helt fantastisk og flott. Storslått natur og ville dyr som spaserte rundt oss.

Det hele startet med at en stor gjeng fra tomten dro på camping tur. Ca 2 timers kjøring fra Nairobi og ned i Rift Valley. Vi ankom campingplassen og inntok en bedre (medbragt) lunsj. Deretter båt ut til en øy som heter Crescent Island. Det er på denne øya de spillte inn alle dyrescenene i filmen Out of Africa. Vi fikk en guidet tur rundt på øya og fikk masse informasjon om dyrelivet og om filmen. Å få gå sammen med Giraffer, gnu, zebra, impalaer, pytonslanger og masse forskjellige fugler var en spesiell opplevelse. Det må bare oppleves.

Vel hjemme i teltleiren så var det grilling og kos rundt leirbålet. Leker og grilling av alt mulig. Etter mørkets frembrudd kom flodehestene opp fra vannet rett ved teltene våre. Enorme beist gikk og vraltet ikke langt unna teltene.

Vi legger ved noen bilder fra denne fantastiske turen. Dere får klikke på de så får dere se hvor flott det er å være i Kenya.

Reklamer
 

One Response to “I fotsporene til Meryl Streep og Robert Redford!”

  1. Edel Vevang Says:

    Hei dere! Så fint å lese om dere! Jeg oppdaget denne bloggen først i dag, så jeg er litt treg av meg, men det var en gledelig oppdagelse:) Godt å se at dere har det bra! Ønsker dere all mulig lykke til videre! Klem fra Edel i Oslo


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s