Kiplesund i Kenya

Livet i Kenya :-)

40+40= ung og sprek! oktober 1, 2007

Filed under: Uncategorized — Julie,Jonas,Joachim,Margrete og Ole Johan Kiplesund @ 11:21 pm

flowers.jpg Hei igjen til alle dere trofaste lesere. Siste oppdatering av de store hendelsene i hverdagen vår i vårt kjære Kenya.

Som  noen av dere har oppfattet så har vi hatt 80 års dag her i det Kiplesundske hjem. Margrete (den eldste) og Ole Johan har hatt hver sin 40 årsdag, med bare 4 dagers mellomrom. Det måtte feires med selskap og masse venner. Garden-party under afrikas stjernehimmel og med ciriss-sang som bakgrunnsmusikk, kan det bli bedre? Vi hadde en fantastisk flott dag med gode venner. Vi må innrømme at det var noen venner fra Norge som vi også kunne ha tenkt oss å hatt her sammen med oss. Vi får ta det igjen den dagen vi kommer til moderlandet igjen.

Ihvertfall tusen takk til alle dere som har husket på oss på disse dagene, og fortsatt husker på oss. Vi setter umåtelig stor pris på de tankene som dere sender oss. Og som sagt så mange ganger før i denne bloggen. Vi er så takknemlige for å få være en del av den store redningsaksjonen som vår Gud har. Han har plassert oss her i Kenya disse 2 årene for at vi skal få være med å fortelle om hans kjærlighet til det kenyanske folk. Vi er så privligerte som får være en del av misjonærfellesskapet.

bowl.jpg party1.jpg party2.jpg party3.jpg party4.jpg party5.jpg party6.jpg

Reklamer
 

4 Responses to “40+40= ung og sprek!”

 1. Åshild Says:

  Heihei! Gratulere så masse begge to med dagene som har vært:-) (Også sa du ingen ting om det igår Margrethe…)Det så iallefall ut til at dere hadde en trivelig feiring der i hagen, og det fikk meg faktisk til å tenke på at vi må få satt inn hagemøblene for vinteren… Ja dere må virkelig nyte den (foreløpig?)siste vinteren med sol og varme!! (Huttemætu..her va det frost forrige uke…) Ha det fint;-)

  Klem fra Åshild

 2. Oddrun og Terje Says:

  Gratulerer med dagen begge to! Ikke fritt for at damen i huset blir litt sentimental når jeg ser bildene fra mitt gamle barndomsland… Huset er akkurat likt som vårt og stemningen ser helt fenomenal ut! Er dere virkelig 40 altså? Ung til sinns… Vi tenker ofte på dere og ber for dere!

  Klem
  (PS! Terje passer godt på butikken…)

 3. Elin Says:

  Å ja, glemte å gratulere dere med de 40! Skikkelig oldinger nå:) Kan ikke være mange ribben igjen Ole… Hadde lyst å huske dere på dagene, men bursdagskalenderen har ikke dukket opp i storbagasjen, og hukommelsen er ikke helt på topp:)
  Bra å lese at dere hadde ei bra feiring!
  Elin

 4. Oddbjørg Storslett Says:

  Takk for sist!Her kommer en hilsen fra Misjonsforeningen Viljen i Levanger.Prøvde først å skrive en E-post, men adr.deres var umulig å tolke på norsk.Har lest noe av det dere har skrevet,og vil gratulere så mye med 40 årsdagene dere har feiret!Her på Levanger har vi en god misjonsforening, som består av flere misjonærer,så her er de aktive.Det som er spesielt viktig er vel bønnetjenesten,der har vi vel noe å strekke oss etter alle.Som eks stjørdaling er jeg veldig glad for å se at dere er der Gud vil ha dere(slik jeg tolker det dere skriver).Og at ungene har det bra.
  Da vil jeg på vegne av Misjonsforeningen,ønske dere en velsignet jul i Kenja!
  Vennlig hilsen Viljen
  ved Oddbjørg Storslett


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s