Kiplesund i Kenya

Livet i Kenya :-)

GOD JUL! og endelig tilbake på bloggen! desember 26, 2007

Filed under: Uncategorized — Julie,Jonas,Joachim,Margrete og Ole Johan Kiplesund @ 12:13 am

 famliebilde.jpg

Riktig god og fredfull Jul til alle våre kjære og trofaste lesere av bloggen vår. Vi legger oss flate for at vi ikke har oppdatert bloggen vår i den siste måneden. Det er masse som har skjedd og store ting som vi har opplevd, så det er ikke der det ligger men den berømte latmarken har vel kommet å tatt oss den siste tiden.

Endelig er julen her og da er det muligheter til å legge inn et lite stykke Norge fra Kenya!

Først og fremst TUSEN TAKK til alle som har sendt gaver og julekort til oss. Vi setter umåtelig stor pris på alt vi har fått og alle livstegn fra dere. Det varmer oss veldig å bli husket på her i Kenya. Så takk igjen til dere alle.

juletre.jpg julebord.jpg julemiddag.jpg julie.jpg joachim.jpg jonas.jpg

Her så har vi det veldig bra. Julestemning sliter vi med å få i 30 varmegrader, bading i bassenget og sol fra skyfri himmel. Men vi  har besøk fra Norge og det er stas. Lillebroren til Ole J  er her sammen med sin familie. Det er så koselig med de nærmeste i denne høytiden. Vi skulle så gjerne ha hatt hele slekta sammen med oss nå men vi får ta det igjen neste jul. Tenker spesiellt på de som vi ikke har sett siden vi dro fra Norge. Vi gleder oss til å treffe dere igjen og tilbringe masse tid sammen.

Resten av jula skal vi tilbringe her i Nairobi og i Mombasa. For dere som ikke vet det så er det valgår her i Kenya. Det har vært knyttet en god del spenning til valget men så langt så har det vært veldig rolig. Valgdagen er satt til den 27 Desember og da har vi fått anbefaling om å hold oss på tomta. Det er bestandig spennende med valg i et land der demokratiseringsprossessen er i gang. Det er bestandig noen som vil lage bråk og prøve å ødelegge for andre, men vi håper og ber om at resten av dette året og neste år vil bli like rolig og flott som 2007 har vært.

Den 29 Desember så setter vi nesen mot Mombasa for en skikkelig badeferie. Mens dere i Norge fryser «alt» av dere så skal vi ligge å duve i Det Indiske Hav som for tiden holder en temperatur på 33 grader. Vi skal sende gode og VARME tanker til dere. 🙂

Vi vil helt til slutt få ønske dere fortsatt en god og fredfull jul. For meg så har det blitt så flott å bli minnet om at Gud kom til jorden for å bli et menneske. Han kom for å være som deg og meg, Han var som deg og meg, men uten å gjøre noe galt. Han levde det livet som vi skulle leve. Men som syndige mennesker så må vi ha en stedfortreder som levde et rettferdig liv for Gud. Han gjorde dette for deg og meg……-Takk og lov for det-.

God og varme juleklemmer fra alle oss 5 under afrikas brennende sol.

juletre1.jpg GOD JUL!, Nzuri Christmasi!, Merry Christmas!

Reklamer
 

4 Responses to “GOD JUL! og endelig tilbake på bloggen!”

 1. Kjære venner.
  Godt å se dere i Julestemning:)
  Vi følger dere i bønn og takk til Gud.
  God Jul fortsatt og velsignett nytt år ønskes dere.
  «ALDRI FORSTUMMER TONEN FRA HIMLEN»

  Takk at dere bærer «tonen» ut til Kenya!!!
  HIlsen fra Marit og Irene.

 2. Berit Says:

  Hei igjen og ENDELIG tilbake i bloggverdenen!!!

  Har trofast vært innom flere ganger i uka, men nei, «er det noe galt med PC`n våres tro?» SÅ artig å se nytt fra dere her også. Håper dere får fortsatt fine dager med familien:-)

  Klæm!

 3. Edvard Says:

  Hei. Flott å se og høre alt er vel med dere. Takk for alt i 2007. Det var umåtelig kjekt å være naboer med dere i Nairobi. Ha et godt nyttår. Dere er i våre bønner. Skal hilse spesielt fra hu som har omsorg for jordbæret…. love you all
  Margunn og mzee

 4. Rune og Tone Marie Says:

  God jul og godt nyttaar alle sammen! Kjekt aa lese og hoere hvordan dere har det i Nairobi. Kan tenke meg det har vaert fine dager paa tomta, og akkurat naa koser dere dere vel i Mombasa. DET kunne vi ogsaa godt tenke oss! Lite vann i Fiiltu for tiden og en toerke katastrofe er under oppseiling dessverre. Vi venter saart paa vannet som kommer i mars/april. Saa lang du var blitt Jonas. Litt mer groet naa saa passerer du fyrtaarnet av din far. Masse hilsner til dere alle fra oss i Fiiltu.
  Rune og Tone Marie
  PS: Arbeidstillatelse og visa tull gjoer at vi kanskje treffes om ikke saa lenge.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s