Kiplesund i Kenya

Livet i Kenya :-)

Kenya, stedet med DYR…….. masse DYR……….ville og tamme DYR! januar 7, 2008

Filed under: Uncategorized — Julie,Jonas,Joachim,Margrete og Ole Johan Kiplesund @ 8:02 pm

Hei igjen til dere alle.

I dette blogginlegget så har vi lyst til å friste dere alle med en liten tur på safari. Kenya er et eldorado når det gjelder dyre, fugle og planteliv. I 15 minutters avstand fra der vi bor så kan vi oppleve det mest spektakulære og flotte. I Nairobi nasjonalpark så kan vi se nesten alle slags dyr. Det er kun elefanten som mangler, men resten av «the big five» er der. (Neshorn, Bøffel, Løve, Leopard). I umiddelbar nærhet til denne parken så kan vi gå blant ulike sorter dyr og se de på litt nærmere hold. Helt fantastisk å sitte å klappe en Cheeta. Når det gjelder elefanter så finnes det en annen liten park der vi kan se på baby elefanter. Søte «små» skrukkete elefanter. Disse elefantene er fraktet til denne parken fra andre steder i Kenya. Grunnen til at de er her, er at de er utstøtt fra resten av familien sin.

Hopp inn og bli med på denne lille safarien og klikk deg gjennom turen!

appelsinhud.jpg elefant-1.jpg elefant-2.jpg rhino.jpg bird.jpg giraffe.jpg cheeta2.jpg cheeta1.jpg zebra.jpg buffalo.jpg elan.jpg dick-dick.jpg wartog.jpg ostrich.jpg monkey.jpg leopard.jpg family-and-cheeta.jpg ole-and-cheeta.jpg ole-and-cheeta1.jpg Må innrømme at det var rimelig masse adrenalin da jeg satt ved siden av verdens raskeste pattedyr.

Intill neste blogg, ha en fortreffelig januar.

Reklamer
 

2 Responses to “Kenya, stedet med DYR…….. masse DYR……….ville og tamme DYR!”

 1. Elin Sodefjed Says:

  Utrolig fine bilder! Får minner fra en av de første dagene etter dere kom til Kenya. Safari i Nbi nasjonalpark. Det kom konstant en klikkelyd fra baksetet. Ole Johan, tror du så mer inni kamerat, enn ikke….:)

  Må bare si igjen: trist det som skjer i Kenya. Turen deres til kysten ble jo ikke så lang, men det var fine bilder fra de dagene dere fikk.

  Her er alt topp. Nå har jeg fått 60% på en skole. Blir brukt over alt, men trives med det:) Leon er heilt i farta, jeg skvåsjer ei gang i uka, Frikirka er bra og Oddvar er snill:)

  Hils masse til Bernhard! Savner bollene:)

  Elin

 2. Maria, Trude, Hanne og Bettina Says:

  Hei, vi er 4 jenter fra rødde folkehøgskule som skal til kenya i januar-februar. Det vi lurte på var om der er plassa i kenya der vi kan holde løveungar, tigerungar og bade med delfiner?? 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s