Kiplesund i Kenya

Livet i Kenya :-)

Joachim sin side! september 21, 2006

kaninen-min.jpgjoachim-og-thomas.jpglage-kaninbur.jpgjoachim-v-bassenget.jpgHei igjen. Ja nå er det lenge siden dokker har sett kossen æ har det her. Pappa sier at han skal hjælp må men det blir ingenting med den gamlingen. He he.

Her har æ det veldig bra. Vi har vært å kjørt Go-Cart og vi har vært på tura. Her på tomta så har æ og kompisen min Thomas et eget sykkelverksted. Vi mekker syklan til de andre. Æ har fått mæ eget verktøy av pappa så nå e han gla! Æ bade mytji og det e så  herlig. Når det e varmt så får æ me mæ nonn så vi kan bad. Nå stupe æ som om æ itj sku ha gjort nokka ainna. Dokker må komma å besøk mæ, det hadd vært artig. Ellers så har æ en kanin. Jonas har en også. Æ har bygd buret nesten helt sjøl. Så ser dokker bilde av kompisen min som æ av og te har på rommet mitt. Han e så lettskræmt at han sitt som regel på taklista og titter ned på mæ! E itj`n søt?firfisle.jpg

På fredagen så ska vi te Mombasa. De som har vært der si at æ må glæ mæ. Der ska vi snorkle og bade hele dagen. Kanskje ska vi te nå som het Dolphin Dow. Det e en plass det pleie å kom inn mang delfina. Der kan vi bad sammen med dæm og kanskje kan æ hæng på dæm når dæm svømme. Æ ska fortæl mer etter vi har vært der.

Ska skriv meir seinar.

Hadebra hilsen Joachim.

Reklamer
 

28 Responses to “Joachim sin side!”

 1. farfar Says:

  Hei, Joachim!
  Svar skal bli. Sannelig har du fått din egen side som vi kan skrive til deg på. Dette blir bare en beskjed om at vi har mottatt din adresse, og da kommer det mer siden.
  Hilsen farmor og farfar.

 2. Edel Says:

  Hei Kjekken!
  Hvordan går det med deg? Savner deg og fnise-fise-bølle-gutten som stakk innom og kvikka oss opp.
  Det er vel verst for Sigurd, men tante kjenner også på at det skulle vært skrekkelig kjekt med en stooor porsjon Joachim nå….
  Her er det høst og full fres da. Ungene har det travelt, og onkel`n din jobber som vanlig. Gamle tanta er litt daff, men det kommer seg.
  Hils de steingamle foreldra dine da, Joppis?
  Klemmmmm (du er stor nok til å like klemmer igjen nå, er du ikke? 🙂 ) fra Edel

 3. Samuel Says:

  Hei Joachim: Du er heldig som har din egen side på internet.jeg har hørt at du har fått deg en ny sykkel og det har jeg også. Jeg savner deg!:)På skolen holler de på med og lage ballbinge!Jeg gleder meg til den er ferdig.Nå har vi høstferi.Da skal jeg spille masse fotball sammen med vennene mine.Ha en fin høst ferie du også:)Hilsen Samuel=)=})

 4. Edel Says:

  Tøøøøøøft! Nytt på bloggen din! Bra!
  Det er gutten sin som har vaska seg det. Høres ut til at du bader og svømmer og stuper nesten hele tida!
  Tante lurer på om du har fått svømmehud mellom tærne? Jaja, bare du ikke kommer hjem med hav-frue så, hehe!
  Søt kanin og tøff sykkel! Sigurd har vært på Moksnes med sparepengene sine og henta sykkel, han og. (som Emil sin nesten) Så da blir det vel utrygt i veiene mlm Evjeveien og Kvislabakken når dere skal ræse sammen…. Ojojoj!
  Hils resten! Klemmm! Edel.

 5. Ingun Bøe Says:

  Tante kaller !!
  Det ser ut til at du har det ganske greit i Kenya. Du er flink til å skrive også. Sånne gekkoer har vi også mange av. Jeg vet ikke hva jeg skal mene om dem. Jeg er glad de spiser mygg og edderkopper og sånt, men jeg liker ikke at de går på kjøkkenbenken min og bæsjer! Også har vi ekorn i veggen ! Jeg har våkna flere netter med at Gunnar banker hardt i veggen for at de skal stikke av, men det er jeg som blir mest redd ! I går så jeg en MEGA stor edderkopp rett ovenfor der jeg hengte opp klærne. Jeg har stått der mange ganger uten at jeg visste det. Tenk det !!!
  Kos deg masse i Mombasa. Vi må nok ha en svæmmedag i Stjørdal når vi kommer dit. Helene har trent mye og fikk tredje plass i sin klasse sist torsdag. Det var konkurranse mellom 5 internasjonale skoler i byen. Pass på at det ikke vokser svømmehud mellom tærne.
  Klem fra Ingun

 6. joakim Says:

  halla joachim å jonas ser dokker har det bra det va arti å så det da (at dokker har det bar) :):)

 7. Rune Says:

  Du er flink til å fortelle Joachim! Fortsett med det. Snakkes.

 8. daniel Says:

  Heeey:D!!!! Endeli fikk æ tak i adræssa te hjæmmesia di:D Æ glær mæ UTROLI te du kjæm tebake igjæn!!! Hils’n daniel=)

 9. Tobias Says:

  Hallo din langhåra gutvott. Ser ut som du har det bra, det er godt. Jeg trenger å få mekka sykkelen min. Støttehjula er for store. Hva kan vi gjøre for å få de til å passe??

  Så bilde av deg når du kjørte landrover, du var kul.

  Hils de gamle foreldrene dine.

 10. Samuel Says:

  Hei Joachim!

  Her e d itj snø enda, så æ kan spark fortia fotball.I dag ska vi på kunstgraset sammen med Daniel og pappa,å spæll fotball.æ fekk mæ mp3 spæller,Arsenal sengetrekk og lue.D e artig me juleferi.Æ håpe du hard fintder du e:)Hilsen Samuel:)

 11. Samuel Says:

  Hei Joachim!

  Kossn har du d? Æ har d i vært fall fint! På skola hell vi på me prosjekt å der har æ hvithodeørn sammen me Shadrak og Benjamin.E. Æ glede mæ te sommeren for da kan æ spæll fotball i bingen og oppå her, men d e artig å holl på me ishockey!:p:p:p:p.p:p Æ har vinterferie og spælle Millionær me mamma, pappa,Miriam og Daniel!:p. I mårra ska æ te Joachim.H og bli henta Dagen ætte.:p.Æ ser at d har vorri firfirsle i huset dokkers!:p:p:p:p

 12. Samuel Says:

  Hei Joachim!

  Æ glømnt å skriv at æ savner dæ!(:)

  Hilsen Samuel!:)

 13. farmor og farfar Says:

  Hei Joachim!
  Leste nettopp gjennom sida di. Jeg må si det er mye du har å holde på med. Har du tid å gå på skolen da? nMamma sa at hun ser dere nesten ikke gjennom dagen. Det skal bli flott for Daniel og Alexander å få oppleve at det går an å leke også uten å holde på med data og se på TV. Det blir det alt for mye av her heime. Du har både kanin og noe som henger oppunder taket, ser jeg, er du ikke redd for at dingsen oppunder taket skal falle i hodet på deg om natta, eller komme krypende inn under dyna di? Jeg synes du skal la mamma få passe på det dyret, hun blir sikkert gald for det, tenker jeg.
  Det skal bli artig å se Landroveren deres, har lest og sett mye om den, så det er nok et artig leketøy.Sannelig tror jeg at du satt foran ved rattet også slik jeg så det på etbilde, er det slik?
  Vel, vi får se når vi kommer, det er ikke mange timene før vi er på tomta deres. Ha det godt så lenge, Joachim. Hilsen
  farmor og farfar.

 14. Benjamin Tanmay Says:

  hei Joachim
  jeg savner deg men jeg hvet at kommer til bake. Her på skolen har vi det gøy. Jeg gleder meg når du kommer tilbake. Jeg håper at du har det bra der du er nå.
  hilsen benjamin.

 15. lolita Says:

  hei joachim jeg har savnet deg kjempe lenge.Vi har det
  veldig bra.Jeg håper du kommer veldig snart Oddbjørg og Furaha og Elin.Shadrak har savnet deg lenge.Jeg
  håper at du har det bra der du er nå.jeg har ikke skrevet til deg fordi jeg fikk hjemme siden din på
  mandag den 30 april.

 16. Tone & Jan Morten + Sondre Johannes Says:

  Hei hei.
  Vi ville bare sende en hilsen til deg på 10 års dagen din.

  Håper du får en kjempe fin dag.

  Hilsen Sondre Johannes

 17. Per Arne Says:

  Hei Joachim, vil bare få gratulere deg så masse på dagen din i dag. Håper du får en stooooor bløtkake med masse godt inni og mange harde pakker.

  Stor klem fra

  Karl Erik, Heidi og Per Arne

 18. Tobben og Tuvis Says:

  Kjære vårt kjære rasta-søskenbarn

  Grattis med dagen,
  du med magen.
  Du er som alltid en kul kråke,
  med håret hengende i tåke.

  10 år har du blitt
  savner deg gitt.

  Gratulerer så mye med dagen. Vi syns du er en kul kar, og gleder oss til å treffe deg igjen.

  Skal hilse så mye fra gamlingan. det er kanon mye mas på dem.

  Hils dine kalk-lass også.

  Kjempeklem fra Tuva og Tobias.

 19. evelyn Says:

  hei hei joachim!
  stili m sykkelverksted da!har dere no andre dyr på tomta uten om firfisler å slikt?
  klem evlyn

 20. farmor og farfar Says:

  Hallo Joachim!
  Vi er hos Endre med fam. og da fikk vi lyst til å sende deg noen ord. Så på bloggen din at det er over l år siden vi sendte sist, og vi lovet å skrive snart da. Ja, det er jo snafrt når en tenker på 100 år, men ørlig talt så skjøøøømes vi storligen.
  Har du det bra, går det greit på skolen? Du må npok fregne med at det er veldig vanskelig til å begynne med, fram til jul. Jeg har store problemer med å forstå en samtale fullt ut, så det er mange ord som går øfrene forbi, men jeg prøver å få tak i meningen med det. Snart er det jul, og da blir det fri igjen. Anbjørg er nå på flyet ut til dere også, så da kommer det kanskje noe i kofferten til deg også, vi får se. Her er det kommet litt snø som regner bort i neste øyeblikk. I morgen tidlig reiser v i til Trondheim igjen, da må vi begynne å ordne i stand til jul. Farfar skal vøre eksamensvakt for studenetene ved universitet i nesten hele desember. -det er kjedelig, men greit å tjene noen ekstra kroner.
  Ha det godt igjen, Joachim, og hils alle dine.
  Hilsen farmor og farfar.

 21. farmor og farfar Says:

  Kjære Joachim
  Huffa meg og huffa meg,nu tapte Rosenborg igjen.Men vi håper igjen at neste gang vinner de.
  Jeg leste gjennom det farfar har skrevet,jeg lurer på om dere har et hemmelig språk mellom dere for det var så mye jeg ikke forstod.
  Spilte Emil fotball sammen med dere da de var på besøk? Ivertfall så hadde de hatt det fint,og er veldig glad for besøket.
  Du kan bare glede deg til jul for jeg har kikket i koferten til Eli og Endre. Vi skal være hos Sigfred og Oddbjærg julaften i år.Det gleder vi oss til.
  Skriv noen ord på engelsk til meg og så får jeg se om jeg forståer det.Du må lære meg litt,for det er ikke så mye jeg kan.
  Ha det godt Joachim og takk for mailen vi fikk for en stund siden.Klem fra farmor.

 22. Elizabeth Says:

  Hey, Joachim

  If you didn’t know, I’m in love with your big brother, Jonas.
  Well, he has been kind of ignoring me lately, so maybe you could talk to him and make him talk to me more, and make him ask me to the banquet. I love your hair!
  Thank You!

  -Your Friend, Elizabeth

 23. Edel Says:

  Hallo Joachim!
  Antar du har det travelt? Du har i alle fall ikke fornya sida di særlig mye det siste året! 😦
  Men jeg ser du holder på å legge ut deg (og familen) over en to-tre sider i Stjørdalsavisa, så blogg er kanskje ute!?!? Du får si fra når du kommer i VG eller Dagsrevyen da ;p
  Hører dere får ekstra lang ferie i år. Regner med du tar det fint?
  Dere får det sikkert igjen til sommer`n, da skal dere nok ha to uker ekstra skole, tror jeg, tralala!
  Håper du har det bra, selv om det ser ut til å være litt styr i nabolaget for tida. Tanta di er nok litt bekymret, så du må ikke gå ut fra tomta alene nei! Men jeg hørte det var folksomt på tomta akkurat nå, så da er det vel forhåpentligvis noen gutter å spake ball med? Du får bare henge i og trene, det later til at RBK trenger litt forsterkninger om ikke lenge!
  Du får hilse resten av slekta, ja halvparten har jo egla seg innpå deg for tida!
  Klem fra tante Edel!

 24. daniel t Says:

  hey, joachim æ savne dæ utroli my, å æ må no si godt nytt år. glær mæ no vældi my t du sjæm hjæm i fra kenya så god jul å godt nytt år

 25. Emilie elverum Says:

  Hei joachim! save dæ skikkelig åsså … ser ut at du har det bra i kenya 🙂 jeg også har fått meg et dyr ,det er et dverg hamster ,du får sikkert til å se det på bursdagen min hvis hu leve så læng da hehe ….. håper du fortsatt får det bra i resten av halv året du ær dær. Glæde mæ te du sjæm tebake.. å foresten de e en ny i klassn som hete sindre og han har 3 søsken på skola og en til i 6 som hete silje … hvis du får til å sende noe tilbake hadde det vært bra . Hilsn Emilie i klassn din 🙂

 26. Emilieelverum Says:

  og forresten shadrak har slutta på skola 😦

 27. Emilie ;) Says:

  Heij joachim ! kan ikke du skriv tebake ?? de e så læng sia æ har fått hørt nå fra dæ 😀

 28. Trude Says:

  Heii søte bilder av dæ du e så søt som sola gla i dæ ❤ klæm Trude…


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s