Kiplesund i Kenya

Livet i Kenya :-)

Jonas sin side! september 21, 2006

Hei og hallo hele verden.

Her e et lite livstegn fra mæ i Kenya. Æ har det veldig veldig bra. Det e så my  artig å finn på om dagan. Heldigvis så e det et basseng her på tomta og det bruke æ flittig. Det e så artig. Mamma og pappa si at snart så får æ svømmehud mellom tærn og fingran. jonas-i-bassenget.jpg

På tirsdagen som va så var vi aill på skolen på skoletur til et kjempehøyt fjell som heter Longonot. Det er en gammel vulkan. Vi gikk rundt kraterkanten og vi klatra helt til toppen. Da va æ høyer enn Galopiggen. Æ så på klokka mi at vi vara 2840 meter opp i været.jonas-pa-toppen.jpgHer e æ på toppen, stolt og fornøyd ja. 🙂

På fredagen så ska vi te Mombasa. Pappa si det at hvis det går an så ska æ få ta dykkersertifikatet. Men det bli itj denne turen, men kanskje neste tur. Æ ska i vært faill snorkle mytji. Dæm som har vært der si at det vanvittig fint der, med masse fine fiska og koraler. Æ glær mæ. Ellers så kjøre æ litt Go-Cart. Det e kult. go-cart-bilde.jpg

Æ har begynt igjen på Tae Kwon Doe. Her e det fullkontakt og det e litt skummelt. Snart så ska æ graderes og da får æ gult belte. Kanskje så ska æ vær med i turnering her i Nairobi. Håpe at æ ikke miste så alt for mang tenner.

Som æ sa i sted så har æ det bra her, men æ savne at dokker skriv te mæ. For dokker som har mista eller glæmt mailadressen min så e den: jonaskiplesund@hotmail.com

Klæmma fra Jonas

Reklamer
 

26 Responses to “Jonas sin side!”

 1. Din kjære mann Says:

  skriv da

 2. Christine Says:

  Hei på dæ Jonas…..
  Fint kjæledyr det der ja. Litt spesielt å ha et slikt dyr til kjæledyr da, men ganske stilig også….
  Håper at dåkker har det knall bra der dåkker e i kenya… og at dåkker storkose dåkker der….
  Savne dåkker mye og gleder oss til sommeren dere kommer tilbake…..
  Skal prøv å skriv mye mere til dåkker nå som æ har fådd vita om sia……
  Hær har det ikke hent så mye i det siste… uten at vi har begynt på skolen og har fådd to nye i klassen. Eirik Lidal og Kamilla fra Harsta. Det eneste som står i hodet til Eirik e fotball. Han prøve stadig vekk å slå rekorden sin med å trikse med ballen uten at den kommer nedi bakken. Han kom til 998. og hadde tenkt å komme til 1000. litt kjedelig det da… Kamilla er intrisert i hester, men det er ikke bare det som står i hodet på henne da… hun er en liten fant som kan finne på mye ramp som mg. vi er ofte sammen og finner på masse rart…
  men nå tror jg at jg må gå….. ha det løye da…..
  hilsen fra Christine

 3. Maren Dit kjærer søskenbarn Says:

  Kult dyr tipe det er dyrisk hehe. Æ sitt jo her i Thailand da. Hvet du ka vi skal lage hemlige rom i klassen så vi kan gjemme oss vist det kommer terorister. No må eg gå Good by my dear cousin. Hadde klem fra Maren. P.S. vi kan fange gekoer.

 4. margrete Says:

  Jonas! Nå må du få oppdatert bloggen din….Du må legge ut noen bilder så vi kan få se ansiktet ditt 🙂 Ja, dette er mamma , ja…

 5. Edel Says:

  Tøff Karius-sveis på fjelltur`n! Stailiiiiig!
  Ser du går på fullkontakt. Hmmmm, vart litt nervøs gamle tanta no da… Jaja, det er ikke lett å skjønne at du er så stor som du faktisk er, men det er vel snart bursdag igjen!
  Lørdag så vi gamle videoer, da var du søt og liten da! Nuskåt! Det blir vel bare kjeft å få om jeg sa sånt om deg nå…
  Sigurd og Hanne har vært og gått tur med Lizzie, og de sier hun kjenner igjen dem. Hun er nå sååå fin da, skikkelig lady.
  Kan vi bytte vær og klima en måneds tid nå framover? Ser du har det mer sånn som jeg ønsker meg…. Ikke? Hmmmm! Det er lov og prøve seg…
  Hei sveis, lev vel på en karamelllllll
  Edel.

 6. david Says:

  hei kompis!
  æ gidd itj åskriv så my men en liten snutt ska æ no klar og få fræm da 🙂 æ lægg bare igjænn en liten hilsen for æ ska skriv en mail t dæ der æ skriv litt mere! hilsen mister-d.

 7. John O. Marley Says:

  Hallo! måtte skrive litt nå. Vært elendig til det. Serut som dere trives noe fryktelig. Skulle ønske jeg kunne vært der også. Ja, ja mann ellers så drar vi på hytta sammen med farmor og farfar. Det er da noe å se fram til.
  Skriver mer senere en gang.

  Hilsen Johnnemann

 8. Ingun Bøe Says:

  Hei Jonas. Tante her. Når æ ikke kan plage dæ med å stadig komme te Evjevegen, så får æ prøv det her ! Du skal vel snart feire den store dagen . Skulle gjerne vært der med gave og klemmer. (Det siste er du vel glad du slipper….) Håper du får en fin dag iallefall. Skal prøve å ringe deg, men det har vært litt tull med linja vår.
  Maren savner både deg og resten av klasse-kameratene sine på SKG. Hun har spurt om hun kan flytte på internatet hos dere !!Det er litt vanskelig å få nye venner her. Men hun har bøkene sine og har lest massevis!!!
  I morgen skal vi på fjelltur. Det var vi i går også, men det var litt av en skuffelse. Det var hundrevis av andre som skulle samme veien, og det var mennesker og biler overalt. Fjelltur her er ikke det samme som i Norge. Vi besøkte et tempel. Det var gull og glitter overalt, store Buddha-figurer, folk som ofret penger og blomster, tente røkelser og lys og ringte på store klokker. Før vi gikk inn, var det et mas uten like for å selge oss det vi kunne ofre innenfor tempelmurene. Så trist å se hva de må gjøre for å tekkes Guden deres.
  Dere opplever sikkert mye andeledes dere også, og det blir spennende å høre hva dere har opplevd.
  Nå er klokka mange og sengetid. Ha noen strålende dager i Mombasa !!!

 9. Broder Per Arne Says:

  Hurra for den store dagen din i dag. Både jeg, Heidi og Karl Erik ønsker deg gratulerer med dagen

 10. Tone Says:

  Heisann Jonas.

  Gratulerer med dagen som var igår.
  Håper du hadde en fin dag.

  Det er så spennende å lese hva du driver med. Gleder meg til du oppdaterer siden din igjen.

  Jan Morten og Sondre Hilser også

  Hilsen Tone

 11. Rune Says:

  Bra med egne hjemmesider broder!

  Keep up the good work.

 12. Daniel Says:

  Hei

  det var på tide og skrive litt! gleder meg ti å møte deg igjen. ser ut som du koser deg der. har vært elendig til å skriv.

  Hilsen Daniel

 13. Tobias Says:

  Halla du.
  Har du fått deg kjæreste??

  Jeg syns du var råtøff når du kjørte Land Roveren. Leira sprutet over dekka, stilig. Er det vanskelig??

  Hørte at du har møtt han tufte-karen, var han grei??

  Kan du ikke hilse dama di, + resten av familien.

  Tobias

 14. Hilde Says:

  Rhello this is Rhildmar litt lengre neri gata…..
  what to say ?
  Jonas….har du tulla med mobilen min? Eg måtte le litt når eg plotselig fant ut eg skulle sjå ka bilda eg egentlig hadde…..
  Du e KONGE ! Talast åt! Rhildmar Krøll

 15. Hanne Says:

  Jonas!
  Nå er det lenge siden jeg har sett deg… jeg savner deg veldig mye. Har lyst til å besøke deg, MEN jeg har ikke nok penger… håper du har hatt en fin jul, så langt og at du får en fin jul senere også…
  hils familien…
  Klem fra Hanne»mor»

 16. John O M Says:

  Yo rasta! Skjer? Gleder meg vilt til å dra nedover nå. Så at dere hadde vært på tur. Så rå fint ut. Ser ut som du trives.
  Snakkes snart da John Olav

 17. johanne Says:

  hei jonas det e johanne vi va på en snø dag vi så bret david hanna si .så no har en gips på hannna si vi savne deg veldig my . det e litt kjedelig uten deg her. men snart ska du jo komma tebake da det blir jo bra da.gud velsigne deg gla i deg hilsen johanne lund

 18. farmor og farfar Says:

  Kjære Jonas!
  Endelig skal det bli noe ord fra oss også. Det er ikke ofte du har hørt noe, men du skal vite at vui husker på deg hver dag når vi har andakt om morgenen.Ser at du har det veldig flott der ute, masse å holde på med også, mye inne på tomta og så er dere på turer omkring. Tenk at s su lot en sjiraaff få nusse deg også, ja det er ikke alle som kan skryte av det. Tenker at både Daniel og Alexander vil kose seg sammen med dere, ja, det går an å ha det artig om en ikke sitter foran PC og TV hele dagen også. Mamma sa det da vi snakket med henne akkurat nå, at hun ser dere nesten ikke så lang som dagen er. Det betyr at en trives og har det godt, Selvsagt lengter en tilbake til Evjeveien noen ganger, men jeg tror det er kanskje litt nmer kjekt å være der ute.
  Nå er det ikke mange timene før vi er ute hos dere. Daniel, Alexander og John Olav synes at tida går så sakte, de gleder seg så veldig til å treffe dere.
  Ha det godt igjen Jonas, hjertelig hilsen fra farmor og farfar.

 19. Peter Husby Says:

  Hei Jonas!

  Fant endelig siden deres igjen. Vi har hatt 2 lap-top’er som har kræsjet. Derfor forsvant alt av linker og info.

  Håper du har det bra. Det har jeg. Endelig sommerferie nå.

  Peter Andreas Husby

 20. evelyn Says:

  hello!!!
  har du begynnt på tae kwon do igjen?rå tøøffft 🙂
  snakker dere bush språket enda om jeg tørr spørre? ellers her i norge i sommer har d vært massse regn og overskyet og max 2 uker m knall vær. så nyt sola så lenge du kan:)
  evelyn-

 21. Per Arne Says:

  Hei Jonas!

  Vil no bærre få lov t å ønske dæ så masse grattulere m da’n i dag æ da. Håpe du får mang artie pakka.Skulla no ha kommi på kaffe å bløutkak da, men får nåkk ha d t gode.

  Per Arne, Heidi å’n Karl Erik

 22. Per Arne Says:

  Æ va no litt rask m å skriv d, men da’n din e no itj før den 29.oktober da.

  trønder onkel’n

 23. ingun Says:

  GRATULERER MED 13 ÅRS DAGEN ! ENDELIG TENÅRING. HÅPER DU FÅR EN FLOTT DAG. NESTE ÅR BLIR VI MED PÅ FEIRINGA VI Å.

 24. inga mari Says:

  heei<3 kos går d i kenia?? savne dæ masse=)
  d blir koselig åå se dæ igjen når æ går i 10ende og du i 9ende=) gardar hilse også=) ha en fin dag i varmen =) heldiggris=)=)=)=)

  klæmmmm<3<3

 25. Elizabeth Says:

  Hey, jonas….
  i like, love you soooo much you know… it’s so cool that you have a site, my boyfriend.
  it would be better though if you wrote in english, because i dont understand norwgian. or maybe i could come to your house and then you could teach me. that would be so fun, my boyfriend.
  so, what are you doing this christmas? we should get together.. maybe we could watch a movie.
  the girls in our class are so mean! they always just roll their eyes at me whenever i talk about you. whats up with that? its not like i can help it.
  i just love you sooo much, my boyfriend!!! Well, I know that you don’t like me now, but there is always hope for the future!!

  im so sorry.. but i have to go now.. remember: I LOVE YOU!!

  -kisses and hugs from your girlfriend

 26. Elizabeth Says:

  By the way, this is my new email:

  i_love_jonas_my_boyfriend@yahoo.com

  send me an email!

  I LOVE YOU!!

  -your girlfriend


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s