Kiplesund i Kenya

Livet i Kenya :-)

Julie sin side! september 21, 2006

Heeeei!!!<3

Endelig har jeg fått tid, (eller tid er det vel nok av i verden), til og sette meg ned og skrive på min EGEN blogg! Ntå, det er så koselig at noen gidder og skrive til meg…

Som de fleste allerede vet så går jeg på Rosslyn. En ganske travel og intens skole.. Men som alle ting er det mulig og fiske fram noe positivt…:) Så nå er jeg en afro-amrikansk norsking!

Ellers er livet i Kenya en exremt stoooor opplevelse… Opplever noe nytt hver eneste dag, og nå trives jeg så godt at jeg nesten ikke har lyst til å dra hjem igjen.. Men ikke ta det personlig…  Jeg savner dere altsa! VELDIG mye!:)

Nå er det bare noen få dager til «final-exams» så nå kommer jeg nok til å bli opptatt noen dager ja.. KJEDELIG!!! Men sånn er livet, pust i sivet! Hehe..

En siste ting.. Husk og skriv en liten hilsen til meg da! Det hadde bare vært helt KONGE!!!

Klemmer og stuff fra Julie<3

lite.jpg                 lite1.jpg           lite2.jpg                  lite3.jpg               

 

Reklamer
 

30 Responses to “Julie sin side!”

 1. hei, julie. det er godt å se at siden din er oppe og går. dette er foresten en test på om det virker. klem fra mamma

 2. Edel Says:

  Heia Julie!
  Du er da sååå framme når det gjelder data! Tanta di har nettopp lært å slå på maskina, så ikke vent at du bli nedrent av meg her da!!!
  Det var stilig med blogg da! (Hmmm nytt ord for meg det da!)
  Alle spør sikkert hvordan det går på skolen for deg, så du kan vel egentlig bare gjenta alle svarvariantene på det her? Her til lands (les: på SKG!) er det lovt full skjerpings. Vi får se, vi får se, sier nå jeg da! Det vi ser foreløbig er at på alle klassetrinn som er repr. her i huset, spes. ungdomsskolen, er det mer lekser.
  Fritisaktiviteter er i full gang. Gamlemor fyker rund som leksehjelp og sjåfør og serverer mat og vasker klær og graver leira vekk (for å bygge på garasjen) og er ellers frisk (om ikke voldsomt rask)
  Hva gjør du i fritida?
  Hører du har lang reisetid. Det var litt kjipt. Kan du lese lekser da, eller sitter du bare og sløver med ipod`n på øret?
  Har du liksom fått flytta inn i Afrika med hele deg nå, eller er du liksom litt her også?
  Kanskje dette ble det litt lang dette. Kanskje det skal hete mail da, mon tro? Ja, det vet ikke jeg noe om da…
  Du fåt bra det så ha! Hils brødrene (Løvehjerte ;p)
  Hilsen Edel :o)

 3. Edel Says:

  Hei igjen!
  Har ikke gamla side der jeg kan skrive … blogg???

  I alle fall: GRATULERER MED DAGEN, MARGRETE!!!
  Du haler innpå da, ja, jeg vil vel si vi er jevngamle nå, …jevnunge, mente jeg! Niogtyve begge to, til vi går av med pen-sjon!!!

  Klemmmm fra Edel!

 4. Christine Says:

  Hei på dæ……
  Håper at du har det bra. Det e ganske lenge siden vi har snakka no. Tror at det var på skype til Esther og dem. Og da var det jo nesten bare hei og hade vi sa til hværandre.
  Savner dere veldig og gleder oss til dere kommer tilbake. Det er jo lenge til. Så jg håper at tiden går fort.
  Huff… det er ikke det samme nå som dere ikke er hær…Værken på big-maks eller på skol’n. Du skulle bare vist hvor mye vi savner dere.
  Men nå kommer jg ikke på noe mere å si akurat nå.. uten at jg skal prøve å skrive mere innpå hær….. Har ikke vist om denne sia før nå i dag. Men nå som jg vet om den kan vi skrive mere sammen…..

  Hilsen fra Christine

 5. Berit Says:

  Hei Julie!

  Så artig at dere har en blogg, har omtrent nettopp fått peiling på hvordan dette fungerer, så vi «gamlingan» (på alder med mamma og pappa, HA-HA!!!), er litt på etterskudd i forhold til alt dette nye! Det ser ut til at dere har det flott ja, det har jeg også fått forståelsen av fra mamma når vi har sendt e-post til hverandre. Er imponert over hvordan du takler skolegangen, det må jo være utrolig tøft!! Mamma skryter av deg og det helt sikkert med rette!!!! Stå på videre, du får igjen for det i bøtter spann senere i livet!
  En liten hilsen fra venninna til mamma dette, fikk så lyst til å sende det til deg.

  Hilsen Berit

 6. John O. Marley Says:

  Hallo! Jeg er nok en av dem som ikke er så flink til å holde kontakten men men. Begynner å savne dere nå. Ikke helt det samme etter dere dro.
  Det jeg gjør for tiden er ikke mye annet en lekser og høre på Bob Marley. ( Helt hekta)
  Ja, ja dere skulle vært her nå. På lørdagen drar vi på hytta alle søskenbarna og farmor og farfar. Det blir knall. Skal prøve å skrive snart i gjenn.

  Hilsen Johnnemann

 7. Ingun Bøe Says:

  Hei Julie
  Æ fikk klare instruksjoner på sia dåkkers kossn dette skulle gjøres, så no har æ ingen unnskyldning for ikke å skrive.
  No e klokka langt på kveld og vi skal opp tidlig i mårra, men det er ferie og da får det gå som det går!
  Kan tenke meg det er tøfft på skolen. Det er en litt annen skolehverdag enn hva vi er vant med fra Norge. Maren har slitt seg igjennom de første månedene. Hun kommer hjem klokken tre, har en pause til fire,halv fem også er det bare å begynne med leksene. Hun sitter gjerne til åtte tiden om kveldene. Det blir ingen fritid. Hun grudde seg veldig til «Report-card» skulle komme på torsdag, men det gikk greit. Ingen F, og det var vi glad for, selv om det ikke hadde vært noen krise heller. Det er mye å sette seg inn i i alle fag ,og når det samtidig foregår på engelsk, så synes jeg det er en prestasjon bare komme igjennom ukene. Jeg synes du er rå-tøff Julie. Jeg visste du ville klare deg godt. Motgang og tunge stunder blir det, men du har så mye «gøts» i deg at du står med glans! Jeg er stolt av deg !!!Håper du greier å kose deg i ferien og at du får en velfortjent pust i bakken !!

  Klem fra tante.

 8. Rune Says:

  Det gleder meg overmåte at dere trives i Kenya. Du er heldig som får gå på amerikansk skole. Det gikk jeg glipp av.

  Hils masse.

 9. Tone Says:

  Heisann Julie

  Så spennende å lese om livet deres. Må si dere er heldige som har varmen og finværet. Idag da Sondre Johannes absolutt ikke ville sove lengre og ingen ting på soverommet var spennende lengre(kl.08.00) viste gradene -10!!!! Vinteren er kommet til Stjørdal…

  Håper vi hører noe fra deg snart.
  Hilsen Tone og Jan Morten

 10. Ambi Says:

  Hei flott å se bilder og lese om hvordan dere har det. Heldiggriser.

 11. Tobias Says:

  Hei du mitt skjønne søskenbarn.

  I have a boy, and you have a girl. Where have you been all of my world. I miss you now and forever more in your life. What a wonderful life you have been utnil lately for a year ago.

  Yes… Regner med du skjønner dette du som går på flerspråklig skole.

  Håper alt står bra til med deg, og at du trives der ute. Det hadde vært artig og besøkt dere.

  Hils så mye til hele familien. And say forever more hello to the international school of west africa piont in the sahara desert of the world.

  And i say you, you look fantastic everywhere in the world.

  Hilsen
  Tobias, the nuclear boy.

 12. Berit Says:

  Hei Julie!

  Gratulere med juleferie, sikkert godt med lang pause fra skolen nå, etter tøffe måneder på Rosslyn.
  Det ser ut til at dere har det flott, bildene på «ny-bloggen» gir ett innbydende inntrykk iallefall.

  Har du alt klart til jule-feiring? Her er det meste snart på plass, mangler juletre selvfølgelig og noen gaver, men da er det meste klart. Jeg har fri både jule- og nyttårshelga, men jobber i mellomdagene, det er helt greit. Vi mangler foressten snøen, den tror jeg blir fraværende denne jula. Vi feira jo «grønn» jul i fjor også, da var vi til farmor i Borås, så helt fremmed er det ikke.

  Ønsker deg ei trivelig julefeiring med familien!

  Hilsen Berit

 13. Juulie Says:

  Heei

 14. Per Arne Says:

  Gratulerer såååååååå mye med dagen din i dag 11.feb. Skulle gjerne ha tatt en tur på kaffe og kaker ja, men det blir vel lit vanskelig å få til det idag.

 15. En nesten forsinket bursdagshilsen:) Gratulerer med dagen:):):)
  Hilsen
  Oss i terrassehusene.

 16. farmor og farfar Says:

  Kjære Julie.
  En forsinket bursdagshilsen fra oss.Men vi tenkte på deg alikevel.Så på hjemmesiden din i går kveld og det så ut som alt var topp.
  Er så glad for at dere har det så fint i Kenya,det ser ut som dere er på rette plassen.
  Meningen var at vi skulle ha wåttfest når kjøkkenet var ferdig,men det er ikke bestandig at det går etter oppskriften,det ble ikke helt ferdig.men wåtten er ferdig og kjøkkenet blir ferdig.Det er litt maling igjen+++++
  Sønnene våre her i Trøndelag har stått på og gjort det så fint til moren sin.Det ble en fin morsdagsgave.Farmor og farfar har noen fine og gode sønner.
  Vi var til middag hos fam.Tormod i går,og der er det en som gleder seg til å komme på besøk snart.
  På onsdagen skal 10 ende klassen ha galla på skolen og da skal John Olav og Esther kle seg ut med noen av de gamle klærne vi har.Nu har jeg vært på loftet og hentet ned noe.
  I går kveld var vi på Nardosletta på misjonsfest og kom ikke hjem før sent.Derfor ble det ikke noen hilsen i går.
  Er det noe du ønsker deg fra Norge?
  En forsinket bursdagsklem fra farfar og farmor.
  Hils de andre også.

 17. Tobias Says:

  Heisan vårt kjære søskenbarn.
  Gratulerer så mye med dagen Julle. Mamma sa at du hadde bursda i dag, men skjønner at det var i går. Don´t shoot the sheriff el.

  Det ser ut som du har det kjempebra, og det syns vi er artig. Det har vært helt konge og besøkt deg og familien. Vi håper at vi får det til en gang mens dere er ute.

  Har du fått deg type? Det har ikke jeg, men jeg har fått meg dame. Hun heter Emily og går i barnehagen.

  Tuva skal snart begynne i barnehagen også, jeg troir hun gleder seg. Hun har ikke fått seg kjærest. Hun er bare kjempeglad i pappa. Det er jeg også, han er tross alt den kuleste i verden.

  Julle, atter en gang vil vi si gratulerer med dagen. Vi har laget et dikt til deg, her kommer det:

  Julle er kul
  Julle er gul
  Julle er ful,
  og vi er likeså.

  Vi som bor på Kjeller er kjempeglad i deg. Skal hilse så mye fra mamma og pappa. Hils resten av gjengen.

  Tuva og Tobben.

 18. ingun Says:

  HEI JULIE!!
  Gratulerer med vel overstått. Vi var borte på konferanse i helga og kom ikke hjem før i går, så derfor en altfor sein hilsen. Det er skammelig at en tante ikke skriver på dagen, og det skal aldri gjenta seg !!! Det ser ut som du hadde en kjekk dag. Dine foreldre er flinke til å gjøre stas på deg, og det skulle bare mangle. Du er ei flott jente. Margrete fortalte i går at Ola Tulluan skulle til dere snart. Han er her nå, og jeg skal spørre om han har ekstra plass i kofferten til en hilsen fra Thailand.
  Klem fra Helene, Maren, tante Ingun og onkel Gunnar

 19. Hei Julie
  Vi har lest om bursdagen din, og forstår at du har hatt en trivelig dag, og nyter livet i Kenya.
  Norge er jo ikke det samme uten deg, men vi får unne andre land ditt herlige nærver også:)
  GRATULERE MED 15 ÅR
  SAVNER DEG OG DINE
  Hilsen Marit og Irene

 20. farmor og farfar Says:

  Kjære Julie!
  Endelig skal du få en hilsen fra oss også, det der på tide, ikke sant? Det blir ihvertfall en liten hilsen slik at du ikke kan si at vi ikke har skrevet deg, den mobbinga vil jeg ikke ha. Nå har du snart ikke flere fingrer igjen når du er inne for nedtelling til vi kommer, det er bare noen få timer til vi lander i Nairobi med mange unger og 4 besteforeldre på slep, det skal bli et syne med alle kofferter og pikk pakk, men bare gled deg, for inne i disse koffertene er det mange, mange og enda mange ting, vi får se.
  John Olav var 16 år ig år, og han har gått inn for nedtelling for lenge siden. Tror det var godt at han fikk seg en tur, han har vært veldig lei både skole og mer til, men etter at han fikk lov å reise, våknet han til.Som sagt, så lander vi om ikke lenge i Nairobi om Gud vil, som min far sa så ofte.
  Ha det godt igjen, Julie. Hilsen farmor og farfar

 21. Tove Hyldmo Says:

  Hei Julie!

  Vil bare ønske deg lykke til med konfirmasjonsdagen din. Håper virkelig du får en alle tiders dag, både under selve konfirmasjonshandlingen og med selskapet. Besøk fra «gamlelandet» har du også fått. Kos deg med dem enn så lenge. Tiden går nok fort tenker jeg, – og plutselig drar de nordover igjen, sammen med trekkfuglene.
  Klem og hilsen fra Tove & Bent Ove.

 22. Tone & Jan Morten + Sondre Johannes Says:

  Heeeeeeeeeeeeeeeeeei
  Gratulere med den stoooooooore dagen Julie. Håper dagen blir minnerik og en dag du kan se lykkelig tilbake på. Må Gud velsigne deg rikt.
  Hilsen Oss gjenværende i Stjørdal

 23. Tobben Says:

  Heisan kjære søskenbarnet vårt.

  Nå har vi forsøkt å ringe deg i to dager, men det er umulig å å komme gjennom. Jeg har derfor dikta en liten sang til deg. Den er ikke så lang, men det er mulig å synge den første linja flere ganger. Her kommern: (Melodi: Operator med Oslo G Choir)

  » Confirmation, congratulation, please give med Julie on the liiiiine,
  confirmation, congarulation, please give med Julie on the line………….» Osv osv.

  Det får jeg si, litjpia har blit storpia, tida går kjære deg. Håper og tror at du hadde en fantastisk dag. Tro det eller ei, vi var titt og ofte sammen med deg i tanker ord og gjerninger på dagen din. VI snakket om deg, tenkte på deg, og spiste kake til ære for deg. Jeg tørr påstå at hele dagen gikk med til deg.
  en du fortjente hvert et ord og tanke.

  Jeg sitter for tiden i sofaen sammen med Berit og Kåre på Karmøy, vi blir her til neste søndag.

  Mnjaaa, hvis ja koffor itkje??

  Kan vi ikke snakkes en dag??? Vi har vært på bloggen her jevnlig siden konfen din, men ingen bilder er lagt ut. Hva skjer a???

  Hils farmor og farfar og alle søskenbarna mine.

  Du er kul, jeg er kul, pappa likeså.

  Skal hilse fra gamlingan, samt Tuva.

  Hilsen plattfottobben.

 24. Kjære Julie
  Vimå jo stille i køen av gratulanter selv om konfirmasjonen er over. SÅ flott besøk du fikk også. Hils de vi kjenner.
  Du er en super jente. Vi ønsker deg alt godt som Gud kan og vil gi deg.

  Hils din søte mor, tøffe(!) far og kjempekule brødre.
  Hilsen Marit og Irene

 25. evelyn Says:

  hei julie!
  tøft at du har egen side.skriv mer om vordan d r å gå på amerikansk skole.d har vært arti å høre om:)
  klem og peace out evelyn:)

 26. John Olav Says:

  hei lenge siden sist nå. Hvordan det går der? Sitter i naturfagtimen å kjeder livet av meg. Ikke det morsomste faget på Øya det nei. Ja, ja. Gjort på i det siste da? Er det bra vær der? I helga var jeg på søvaslia og der snødde det, så nå begynner jeg å få lyst på en tur til Kenya igjen. Skriver mer senere for nå må jeg følge med litt. Hils resten da.

 27. Elin Sodefjed Says:

  Halloen Julie!

  Gøy å lese på sida di også:) Bra for meg å mimre litt fra Kenya-tida! Mye er bra med Norge, men ingen tvil: ENORMT mye er bra med Kenya:) Håper det går bra med deg på Rosslyn. Eller må du bare «passe på» de to brødrene dine?:)

  Kommer aldri til å glemme GrandPrix-suksessen vår:) Du var en fabelaktig nordlending!!!

  Hils gjengen i Kenya!
  Som jeg alltid har sagt: du er ei kul jente!..og veldig pen (jeg så et bilde der oppe som jeg først trodde var meg, men så var det deg:)!!!!)

 28. Elizabeth Says:

  hey, Julie

  If you didn’t know by now, I’m in love with your hot little brother Jonas. Do you want to be BFFS? I mean, since we are practically related. Oh, you are so pretty! I can see that you and Jonas are related. You are both good looking.
  So, lately he’s been kind of ignoring me. I have no idea why!!! We are like, meant to be!!! Anyways, maybe you could talk to him and convince him to ask me to the banquet? Or atleast convince him to email me and\or ask me to a movie.
  Thank you!!!

  Your BFF,
  Elizabeth

 29. John Olav Says:

  hei. skjer det noe? Jada, jada Jeg vet jeg er elendig til å skrive til deg, men det er så lett å glemme det, selv om jeg egentlig innerst inne vil skrive. Fy meg! Koser meg veldig på skolen da. Fått mange venner her og miljøet er godt.
  Du må vurdere å gå her til neste år. Bil bra når du kommer hjem igjen da.
  Snakkes senere (om ikke alt forlenge håper jeg)

 30. ingun Says:

  GRATULERER MED 16 ÅRS DAGEN !!!!!!Helt utrolig at du har blitt så gammel. Som en tante verdig, må jeg bare si at jeg husker svært godt da du satt i vogna, dvs det var egentlig meninga du skulle sitte der, men du var av en helt annen oppfatning. Din unge mor hadde det svare strev med å kjøre vogna samtidig som hun tviholdt deg fast så du ikke ramla i bakken. Du var ikke året engang. Andre babyer lå pent og pyntlige nede i vogna, men det hadde du ikke tid til. Her skulle det utforskes !

  Jeg håper du vil ha en fantastisk dag, Julie. Vi gleder oss veldig til å se deg igjen. Vi ber ofte for deg og dine og ønsker deg alt godt.
  Glad i deg. Masse !


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s