Kiplesund i Kenya

Livet i Kenya :-)

Land Rover’n sin side! januar 13, 2007

 swb-2a-sephia-small2.jpg Serie IIa, 1969 modell, 2,25 ltr.

Hei igjen alle entusiaster.

Hvert år så arrangeres det et stort arrangements her i Kenya som heter Rhino Charges. Dette er offroad billøp og det samler deltakere fra hele Afrika. Rhino Charges skal arrangeres i slutten av mai 2007. Men før den tid så arrangeres det litt mindre løp der det stort sett er med folk fra Kenya. Dette løpet var vi så utrolig heldige å få være vitne til i helgen. Det er noe av det RÅESTE jeg har sett. Ulike bilmerker var med men det var selvfølgelig Land Rover og Range Rover som fenget mitt hjerte. Jeg har lagt ved noen bilder som dere kan sikle på. 🙂 Hvis det er noen som ønsker ett eller flere av disse bildene i større format og oppløsning så send meg en mail, så skal jeg selvfølgelig ordne med det. M@il adr: kiplesund@scrimiss.co.ke

land-rover1.jpg land-rover4.jpg land-rover5.jpg land-rover10.jpg land-rover7.jpg land-rover8.jpg land-rover9.jpg land-rover6.jpg serie31.jpg serie3.jpg unimog1.jpg unimog2.jpg unimog3.jpg defender1.jpg defender2.jpg range-rover1.jpg range-rover2.jpg range-rover5.jpg range-rover3.jpg range-rover4.jpg hybrid1.jpg hybrid2.jpg 

bush1.jpg bush2.jpg bush3.jpg bush4.jpg bush5.jpg 

bush6.jpg bush8.jpg bush10.jpg land-rover-paa-toppen.JPGvading-1.jpg vading-2.jpg

 vading-3.jpg vading-4.jpg vading-5.jpg vading-6.jpg vading-7.jpg vading-8.jpg 

Reklamer
 

7 Responses to “Land Rover’n sin side!”

 1. Terje Says:

  Hei Land Rover!Kjekt å se at du trivs i arbeidet ditt.
  Husk å la guttene få kjøre deg ofte, spesielt den største gutten (Oleman)
  Ta vare på kiplene

 2. Enur Oggiw Nesnhoj Says:

  Det var da som svarte….. Her sitter jeg og søker info rundt Range Rover på nettet, og havner til slutt over på Norsk Landrover Klubb. Og hva dukker opp der??? En artikkel fra Olemann. Why am I not surpriced????
  Leif Anders ga meg mulighet til å prøve en Range Rover 96 mod. som var inne til service. Det var en KONGEBIL!!! Er inne på lista over aktuelle kjøp innen 1 – 2 år, helt klart.
  Ligger på pris mellom 230 – 250` Mye penger for en 10 – 11 år gammel bil, men så kosta kjerra 1 mill da den ble solgt ny. Vet du noe om feil på disse bilene? Aluminiums karosseri er en fordel, men jeg er litt skeptisk til elektronikken. Den er jo skrudd sammen av engelskmenn med rød nese og hang over…. BMW motor er det i bilen, og det ser jeg som et kvalitetstegn.
  Gi gass Ole!!! : )

  Hilsen

  Enur Oggiw Nesnhoj
  Ladrøjts

 3. Gaute Says:

  Måtte bare innom og titte på BILEN.
  Bodde selv i Nairobi i -76-77.
  Stell pent med den.

  mvh Gaute

 4. Eirik Says:

  AAaahlright ! selvsagt har Ole kjøpt Land Rover og det fikk jeg vite først nå når jeg var en tur innom forumet 🙂 Kanon kult – men også elementær utrustning for en mann med hodet på rett plass.
  Kos dere der nede – ikke kom hjem før vi får rotet oss nedover en tur Hilsen Eirik, Christina, Hedda og Hanna (og selvsagt Range Roveren og 109’ern)

 5. Schwedenska Says:

  Got any mail address?
  Greetings from your bowling-mate…

 6. Hugo Brekke Says:

  Hei Ole Johan og resten av kiplene.
  Du e rå på data! Kjempebra side med masse flotte bilda. Hyggelig at du e interessert i offroad. Æ har jo også en gammel jeep-44. E desverre for glad i den te å kjøre no særlig terreng.
  Starta opp i ny jobb på brannstasjonen 1. Nov. Stortrives med det. Det har kommi te en del nye men dæm e de ikke mye futt i enda selvfølgelig så vi glær oss te du kjæm tebake! Andre boller da ja!!
  Hyggelig å sjå og lese at di har det bra. Det må vær ei helt fantastisk reise dåkk e på. Apropos, Reidar BB. e netopp kommi tebake fra Afrika. Han har vært der med familien i forbindelse med et tv-program som vil vises te høsten en gang. Hvilket land og hva de gjorde/opplevde der e hemmelig inntil tv-programmet kjæm på lufta. Ha det godt å ta vare på dåkk sjøl den tida som e igjen der nede. Vi snakkes. Hugo.

 7. Therese Hellesøy Strand Says:

  Hadde vært kjekt å høre fra deg:)


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s